Šta je novo?

Undertaker rev. 103 Final - CPU POT

• Začetnik teme Začetnik teme Space
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Space

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2006
Poena
740
Zadnja revizija (1.03) Undertaker POT-a je gotova, svakako to ne znači da se neću truditi da napravim, tj. projektujem još bolji POT, naprotiv biće ih još, međutim ovo je svakako zadnja „valjak“ verzija. Od materijala korišćen je bakar i mesing, gde je sadašnji gornji deo dobio kako na masi, tako i na gustini neophodnoj za što „duže“ zadržavanje minusa (ideal je za super pi 32M i naravno za jurenje 3D Markova). Isto tako nisam preterivao sa poliranjem, i jednostavno dao smo mu jedan mali sjaj.

No dobro slike govore više od 1000 reči.

DSCF1793.JPG

DSCF1794.JPG
[/CENTER]

Prikaz dva dela, još uvek aktuelnog povezivanja uz pomoć navoja.

DSCF1797.JPG
[/CENTER]

Početak set up-a.

DSCF1798.JPG

DSCF1800.JPG

DSCF1802.JPG

DSCF1806.JPG

Izolacija POT-a.

DSCF1807.JPG

Uskoro još slika OVDE

Poslednja izmena:
lagao bi kad bi rekao da ne izgleda profi :happy:

Lepotan 🙂
da se slikam sa njim pa do stavim sliku u pasosh :d 😀

SVAKA TI DALA!

Extra nema shto

Hvala drugari na podršci, POT još nismo isprobali, ali imamo u planu, trenutno nas sve ukupno sputavaju obaveze, ali sesija tj. jedna veoma zanimljiva sesija se očekuje uskoro 😉

Ooo da 😀 To je sesija sa onom 9800gx2 😀 Znaci keva je pot 😀

svaka chast!!!!!
samo naprijed!

@Space
Svaka cast za rezultat,tek sam sad video.
Moram da priupitam 2 stvari,zasto recimo kad imate tako jak hardware pri ruci QX9770 + 9800gx2 + DDR3 mem ne uradite volt mod za 9800gx2 i probate da je ohladite azotom? Pritom imate sansu za WR u 3dmarku 06 koji je nesto preko 30k u 2006 ako se ne varam.
Znam da to nije vasa 9800gx2(valjda je od *******og) i da nije jednostavno vratiti stvari na fabricki i prodati posle tu istu karticu,ali WR je blizu 😀

Drugo pitanje,posto vas ne poznajem,objasni mi ako ti nije tesko ko je ko na slici koju si postavio na sx-team forumu? 😀

1. Kao sto je rekao space, a i ti sam, karta nije vlasnistvo tima pa da moze tek tako da se experimentise visokim naponima!

2. Sto se ljudi tice...na prvoj slici, momcic sa intel kapicom (levo) je spacemaster licno, u sredini je uvek bigJoe 🙂D), a desno je gospodin nikolas61. Na slici ispod je *******i umesto spacea 😉

Hvala proday na informacijama 🙂

A strani clockeri koji rade volt mod sa recimo 9800gx2 kupe karticu ili je dobiju isto?? Jer sam siguran da se i njima desi nesto sa karticom tokom sesija.

Pa znas kako, ima ljudi koji imaju toliko para da im nije problem da kupe i rizikuju takvu kartici zarad par pohvala na forumima, ima onih koji su na glasu pa im vece firme salju semplove manje vise na poklon, jednostavno svakakve kombinacije su tu u igri. :wave:

Inace moram da pohvalim pot koji je impresivan i vizualno i po performansama. Quad je drzao ispod 35 stepeni u biosu bez icega u njemu!!

Poslednja izmena:
@Space
Svaka cast za rezultat,tek sam sad video.
Moram da priupitam 2 stvari,zasto recimo kad imate tako jak hardware pri ruci QX9770 + 9800gx2 + DDR3 mem ne uradite volt mod za 9800gx2 i probate da je ohladite azotom? Pritom imate sansu za WR u 3dmarku 06 koji je nesto preko 30k u 2006 ako se ne varam.
Znam da to nije vasa 9800gx2(valjda je od *******og) i da nije jednostavno vratiti stvari na fabricki i prodati posle tu istu karticu,ali WR je blizu 😀

Drugo pitanje,posto vas ne poznajem,objasni mi ako ti nije tesko ko je ko na slici koju si postavio na sx-team forumu? 😀

Kratko i jasno jednu 9800GTX modovaću večeras sutra ide jedna mala sesija, ali ne na potu, nego na nečemu drugom 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno