Šta je novo?

Undelete

• Začetnik teme Začetnik teme nebosh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

nebosh

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2003
Poena
601
Vidim da ima dosta ljudi koji se razumeju u racunaljke pa da pitam mozda za nekoga prosto pitanje ali meni neresiv problem.
Elem nekada smo file-ove kada ih obrisemo vracali sa undelete ili unerase ili nekim slicnim programima, medjutim ja ili sam
glup ili su sada stvari postale komplikovane ne mogu da povratim nista kada izbrisem nesto i ispraznim kantu za djubre.
Ne koristim Nortona pod XP-om jer se ponasa kao gazda pa me pomalo nervira (pokvario se,pre je bio suptilniji) posedujem mnogo
ozbiljniji sofver za vracanje podataka sa diska pa cak i kada strada FAT-tabela ali ovako glup problem nisam odavno imao.
Da li neko zna gde ima ili ima neki program za vracanje podataka posle obicnog brisanja pod FAT32 i NTFS, moilim neka javi.
Unapred hvala svima.

Bilo je vec reci na ovu temu. Pretrazi malo forum i naci ces...
Moja preporuka GetDataBack i GanalData (imas varijante i za FAT i za NTFS).
:wave;

Easyrecovery. Imas verziju za fatove i za ntfs.Nista se ne instalira vec ide s diskete.

Meni EasyRecovery nije uspeo ama bas nista da povrati (mada sam ja imao malo zescu havariju), ali zato GetDataBack i FinalData apsolutno sve. Jedino sto za razliku od Easy-ja moraju da se instaliraju, ali poneses hard kod ortaka... i resis problem 🙂

Nazad
Vrh Dno