Šta je novo?

Uncharted: Drake's Fortune

Da se i ja pridruzim- fanstatsican naslov i od 7 ps3-only igara koje trenutno imam kod sebe, jedina koju sigurno necu prodavati/menjati.

+1

Stvarno odlichna igra sa vrhunskom prichom. Jedina zamerka je shto je mnogo kratka :-/

A i super su oni filmici "Making Of" , tj. kako su snimali cutscenes :D

Po mom misljenju Uncharted ima najlepse teksture koje sam ikada video i nekoj igri...
Uncharted5.jpg

Uncharted14.jpg

Uncharted16.jpg

Uncharted18.jpg

Uncharted25.jpg

Uncharted37.jpg

Uncharted38.jpg

p1000849ap4.jpg

p1000848qi2.jpg

p1000850qg6.jpg

*** ovo izgleda wow. Samo jos da izadje i MGS4 pa mozda i pocenm da skupljam pare za PS3.

Metal Gear Solid 4, ce lako uzeti titulu najlepse igre na konzolama 2008...
...ako se Kilzone 2 odlozi za 2009. :)

Znajte samo da je u pokretu i na hdtv-u ovo jos mnogo bolje.

Igra je dizajnerski gledano genijalna. Svi moramo da naucimo da razdvajamo tehnicki deo od tog fenomenalnog umetnickog momenta koji vlada u ovakivm igrama. I Ratchet and Clank me je odusevio na slican nacin.

Skoro da mora da se vidi uzivo da bi bilo jasno. Pored takvog dizajna, vecita prica o teksturama, ovome i onome izgleda nekako neubedljivo...

Poslednja izmena:
To je pravi primer ne-generichke igre kakvima smo bombardovani.

Stvarno jeste. Skoro na svakom nivou sam dozivljavao WOW efekat, ali ne zbog tekstura i ostalog, nego zbog toga kako su lokacije osmisljene, koliko fenomenalnih detalja ima, a kad se pogleda par onih "Making of" video fajlova, postaje jasno kakav pristup imaju i zasto je sve toliko dobro. Mislio sam da ovakav osecaj dok igras igru mozes da imas samo dok si klinac (a tako sam se osecao dok sam igrao slicne stvari na PS1 pre 100 godina), ali ovo je dokazalo da to nema veze s tim. Jednostavno, tokom godina sam se oducio od ovakvog tipa igara i skoro ga zaboravio (preskocio sam celu ps2 eru). Sad kad sam uzeo PS3, desava se veliki come-back platformi i akcionih avantura za mene. To mi je nekad bio omiljeni zanr, a sad mi je jasno da je i dalje :). Muka mi je da pomislim sta sam sve propustio.

Animacija je vrh, voice acting takodje, i komande imaju sasvim dobar odziv, a moglo se ocekivati da nece, s obzirom na to kako je lik animiran i sta sve radi.

Nekad sam proklinjao dan kad su platforme pocele da se prave u 3D-u, a sad kad sam probao neke naslove sa playstationa, Ratchet and Clank npr. , mogu samo da kazem da zanr nikad nije bio bolji :)

I dalje vam nista nije jasno dok ne vidite, zato probajte gde god mozete :)

Ako odeš u Trendovi, događaji i nove tehnologije sobu, gde se igrači konzolonih portova koji mrze Crysis i konzole raduju što se Crysis neće pojaviti na konzolama, videćeš da kukaju za naslovima kojima ne treba MP, već imaju dobru priču, scenario, nivoe. Pa su uzeli Vegas 2. Naravno, ljudima sa konzola ostaje...Uncharted :)

Mislis uzeo, jer je u pitanju jedna osoba.

p.s.Ima da napravimo peticiju da igra izadje za PC, da i mi mozemo malo da uzivamo :p

Drugi deo je u izradi pa eto prilike da opet pjusnem kintu za fantasticasn naslov :D

Stvarno vrhunska igra! Jeste da kratko traje ali iz svakog sata gameplaya proizilazi vrhunsko gamersko uzivanje! :p

Prava steta sto se taj chapter nece pojaviti nikad.

Da nema neko mozda NTSC verziju Uncharteda?
Ta verzija navodno nudi mogucnost igranja u 1080p, uz nestabilniji framerate.
PAL verzija ide u 720p.

Je*ali te pikseli :D

Sta vracamo se malo na istoriju?Ako tako i treba da se zna sta valja.Jedino jos taj unchaerted nesto vredi i zadrzao je ono pravo,sve ostalo i onako i ovako.

Vrh Dno