Šta je novo?

Uncharted 3

Igrao sam demo - dobar je gameplay, ima svega toga sto pricas, par stvarno novih i dobro resenih stvari u gameplay-u, ali ostalo mi je katastrofa, pa nisam igrao...

Samo zaboravi na pricu, sve ostalo je predobro ! Demo je tesko njesra i nista ne pokazuje u stvari.

Evo vam balavite na wicked grafiku. :p
Nesto se Drake podmladio ? Isao je kod plasticnog hirirga ? :d
1291924516U1zTi.jpg
http://www.gametrailers.com/video/uncharted-3-spike-tv/708257

Poslednja izmena:
Zamisli da jednog takvog kreativnog coveka ima ND ? Zapitajte se dal bi U3 bio samo ponavljanje ili r(e)volucija...

Mikami je car treba mu dati orden zato sto je napravio resident i vanquish, jefie je izmislio zanr(twisted metal,first car combat game),mikami je zaista majstor trebalo bi da da se potpise na svaki cd od vanquisha, ondak mozda i igra bude vredela nesto :) Mikami da nekim slucajem krene da radi uncarted moze ali da napravi uncarted za segu sa buvljaka :D

Marli, koja je fora sa tim sto se lozish na mrachne stvari, horror i slichne gluposti ? :) Mora da su te u shkoli svi shutirali pa si postao onaj shto nosi sve crno, ne druzi se ni sa kim, slusha najgori death metal, itd itd :d:d

Poslednja izmena:
Marli, koja je fora sa tim sto se lozish na mrachne stvari ? :) Mora da su te u shkoli svi shutirali pa si postao onaj shto nosi sve crno, ne druzi se ni sa kim, itd itd :d:d

Koje je rekao da se lozim na crne stvari ? Od crnog volim jedino crne bembare i crni namestaj.
Kako si me samo procitao ? :laugh:
Sutirao sam ja druge, ne brini se za mene molim te. I previse sam u drustvu ljudi, tj ako se neki od nasih radnika mogu nazvati ljudima. :D Ja slusam metal ? Fuj, fuj, fuj ! Ne daj boze!
Malo si se zeznuo, ti si taj pun predrasuda, a ne ja. ;)

To sto volim horor filmove, igre, taj filling je porodnicno, gledali smo horore jos od 90tih. :)

Necu sigurno da se lozim na pomalo retarde pricu u Ucharted igrama, jednostavno trazim vise, zanimljivije.

Poslednja izmena:
Evo vam balavite na wicked grafiku. :p
Nesto se Drake podmladio ? Isao je kod plasticnog hirirga ? :d
1291924516U1zTi.jpg

Psiho, jesi li ti svestan da je ovo concept art, odnosno da shot nema veze sa in game grafikom?... :p

Psiho, jesi li ti svestan da je ovo concept art, odnosno da shot nema veze sa in game grafikom?... :p

Ko vam je taj psiho ? :-devil-:
Meni ovo deluje kao slika iz engina, ali nije ingame, pogledaj rezoluciju.

Ovo jeste engine igre a ne concept art, to sto na ps3 ide u 1280x720 sa malo AA ne znaci da oni ne mogu da renderuju jednu sliku offline u 5k sa mnogo AA.

Pa skroz je nebitno da'l je concept art ili engine, svi znamo kako je U2 izgledao tako da se nema potrebe raspravljati...

Jos dve slike. ;)

uncharted-3-drakes-deception-20101209114238934.jpg

uncharted-3-drakes-deception-20101209114241028.jpg

Sto bi Rambo rekao - predrasude.

Kako mislish predrasude, ja to govorim iz iskustva, nisam citao u Politici :d Gomilu ljudi znam koji se loze na sve mrachno, i niko od njih ne voli da gleda komedije, ili ih recimo interesuju automobili, a obavezno imaju uzasne tripove non stop :d

Upravo Marlijev psiholoshki profil :d:d

Poslednja izmena:
Sto bi Rambo rekao - predrasude.

Pa zar nisi znao? Svi koji se ne loze na japanske automobili su "markica masteri", koji voze golfove i pasate i lepe postere istih na zidove, a svi koje vole horor zanr su zatucani black/death metalci, koji nose corpse paint po gradu i mrze sve zivo. :d

Blago driveru. :) Da mi je njegov mozak na par dana, da se odmorim...

Jeste. Samo pokazuje da im je fransiza otisla u pm pa moraju malo da sokiraju decu u stilu- sa'cu da vam pokazem Halloween verziju PoP-a. Meh, davno sam prerastao takva producentska izdrndavanja.

Izgleda da ne kapiraas da ljudi koji se loze na taj dark fazon i ne kupuju uncharted. Promenom stila samo bi otudjili dobar deo sadasnjih kupaca. Al naravno, ako pocne da crkava fransiza sigurno ce izaci darkerima u susret.

cekaj da i rama jos jednom ponovi jeftin humor u unchartedu..

:lol:

Kako mislish predrasude, ja to govorim iz iskustva, nisam citao u Politici :d Gomilu ljudi znam koji se loze na sve mrachno, i niko od njih ne voli da gleda komedije, ili ih recimo interesuju automobili, a obavezno imaju uzasne tripove non stop :d

Upravo Marlijev psiholoshki profil :d:d

Platicu nekom da te ukinu na ovom forumu.
Ko tebi daje pravo da lupetas ko je kakav, a nisi ni upoznao coveka ?
Covece odrasti, imas 40 godina!

Dobro rece neko "da mi je driverov mozak na par dana da se odmorim".

Drejk je omatorio ili mi se čini?

Da, vidi se njegova isrpljenost teškim životom na prvoj slici :D

Kad oni planiraju ps4? Stvarno se oduzio zivotni vek trojke, i pored gt5 i u2 tesko da se iz ps3 moze vise izvuci. Iscrpeli su sav potencijal i vreme je da se prebace na ps4 i da u3 prave za konzolu nove generacije, jer osim price i novih pejsaza, u3 ne moze nista tehnicki novo da donese.

Nema potrebe bar jos 2 godine sto se mene tice..

Kad oni planiraju ps4? Stvarno se oduzio zivotni vek trojke, i pored gt5 i u2 tesko da se iz ps3 moze vise izvuci. Iscrpeli su sav potencijal i vreme je da se prebace na ps4 i da u3 prave za konzolu nove generacije, jer osim price i novih pejsaza, u3 ne moze nista tehnicki novo da donese.

Hmm, taman da zabelezim negde ovaj citat pa da vidimo koliko je tacan za godinu dana kad izadje uc3 ;)

A koji su snimljeni u enginu igre.

Pa jesu, to niko ne spori...tako su nastali i ovi gore screenovi. Sto je po meni steta, endzin treba da se pokaze u realtime radu i prikaze sta moze bas u cutscenama, a ne da se svede na video fajl koji pokazuje kako igra (ne) izgleda.

Mene interesuje u kom formatu su bili ti video fajlovi jer su odlicnog kvaliteta sa retko vidljivom kompresijom sto bas i nije cesto u drugim igrama.

Pa nije CGI u pitanju, sve sto vidis je radjeno u enginu igre samo sto nije real time, da su hteli da ostave real time onda bi stalno morali da cekamo sa "Loading..." natpisom na ekranu.

A sto cekati kada na BR-u imaju mesta koliko hoce :)

Vrh Dno