Sto li su otkrili 3 dana pred VGA? U svakom slucaju jedva cekam![]()
Voleo bi da vidim promene na samom Drake-u, da ne bude uvek mamin pretty boy, vec malo mracniji lik, pocne da radi neke pomalo moralno diskutabilne stvari, nesto kao sto su uradili u Princu Two Thrones i WW. Mislim da bi to pored svega bio cist pogodak.
Ko ce im sad biti glavni negativac ? Zemunski terorista ?![]()
Voleo bi da vidim promene na samom Drake-u, da ne bude uvek mamin pretty boy, vec malo mracniji lik, pocne da radi neke pomalo moralno diskutabilne stvari, nesto kao sto su uradili u Princu Two Thrones i WW. Mislim da bi to pored svega bio cist pogodak.
Unchartedu to nije potrrebno.
Treba malo da pojacas pominjanje Mikamija. Dakle, ko su genijalci svog vremena?![]()
cekaj da i rama jos jednom ponovi jeftin humor u unchartedu..
Ma zezam se malo...Ne ljuti se, psiho. Urezao si nam Mikamija u mozak
Cak se slazem za Uncharted, iako ga volim. Ali ocigledno ne moze da se spoji sve sto pozelimo u jednoj igri, nego neko radi dobro ovo, neko ono.
Ko ce im sad biti glavni negativac ? Zemunski terorista ?![]()
Ovako nesto?![]()
Ragnarok iskuliraj sa tim glupim a la Driver komenatarima molim te!
Ili citaj i razmisli sta sam napisao, ili ne kaci neke DMC derpere.
Ma kakav emo. Ovaj novi Drejk nosi šal u pustinji, hipster u najavi...![]()
Nazalost, razmislio sam o tome sto si napisao. :d
Jos mu samo iPhone fali. :d
Moj savet ti je da odigras njegov Vanquish,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari