Šta je novo?

Uncharted 2

jel mozhe cela igra da se prelazi u co-op?

Nope, samo odredjene mape, lokacije iz SP kampanje. Nema ono ko RE 5.

@justyce4ever
Bolje nova tema da se otvori, posto ce masa ljudi hteti zajedno MP da igra, pravi se neki novi klan. :d

Poslednja izmena:
Nee, smor, nadam se da nisi u pravu, mnogo su mi lepse nove kutije i novi logo :D

Da i meni je bas bezveze jer mi se svidja novi dizajn. Sta radi taj SCEE vise, sto kaskaju u svemu za amerikom, ko da je ovaj ceo redizajn samo za us trziste.

Bestraga, rasprodat Uncharted 2 na supervideoigre :(

Pa to je bilo jednom, nije valjda da ste mislili da će stalno neko da daje igre za džabe? :)

Bestraga, rasprodat Uncharted 2 na supervideoigre :(

He, ja sam iskoristio protekciju i dobio preko reda cak i isporuku na posao oko 20h! Ako covek slucajno prati temu- hvala puno jos jednom!! A inace posto nemam tvoj telefon okrenuo sam maxu da mi da da narucim i tebi ali je bilo zauzeto dugo..

Shta se deshava, svi igraju ? :)

Preshao sam 20ak procenata za 2 sata i neshto, na Hard, nigde se nisam vrteo i zaglavljivao, ali nisam ni zurio. Igra je u odnosu na prvi deo bukvalno za klasu bolja, grafika i zvukovi za dve :)

Oni svi shotovi koje smo gledali, recimo u gradu onaj sa 1000 nekih detalja, josh bolje izgleda u pokretu, a sve je glatko i fino, josh stabilniji framerate. U igri ima dosta cutscena, ali se sve lepo uklapa kao film, i svi ti prelazi su fluidni, ne znash kad je igra a kad treba da gledash, jer se sada i kamera drugachije ponasha.

Sad cu da prestanem da ne bi bash sve preshao odjednom, tako sam prvi deo :)

Poslednja izmena:
Igra je strašna, oduševljen sam. Vidiš nisam krenuo da igram na hard, mogao bih da krenem ispočetka možda :)

**** vas francuz :)

Za koji sat uzimam Uncharted 2, utisci slede :)

Ali, ne sumnjam da je igra apsolutni vrh. Baš ću da od starta probam na "Tvrd" nivou, umesto na "Osrednjem" :d

Aaaaaa, kako vas mrzim :d

***, kakva igra :Klanjanje

Prešao sam svega prva dva čeptera, ali ovo je...možda skoro pa kao Tomb Raider :d Sve je kako je drajver opisao. Totalno fluidno, sa super frejmrejtom, gomilom sekvenci koje su do yaya uklopljene kao njegova sećanja i pojašnjavaju celu priču skačući stalno u prošlost i objašnjavajući otkuda Drejk sada tu, pa igranje čas u prošlosti čas u sadašnjosti, jednostavno doyayčano. Kada Drejk rilja nogama kroz sneg, pa brani lice kada gleda u vatru, smrzava se kada stane od ciče zime, ili kada se baci u sneg pa sve ostane po njegovoj odeći - poezija!

Fantastično!

Poslednja izmena:
realno, vecinu tih stvari ima i Lara, kad si vec odusevljen snegom, da li si probao da na pocetku prodjes kroz onu veliku naftnu mrlju i ostavis tragove u snegu? Pa nema ih iako nije dubok sneg :). Teksture ( pogotovu neke pozadinske ) veoma variraju po kvalitetu ali dobro, ipak je to samo PS3 :) :)

Obzirom da si uzeo U2 da upoređuješ sa stvarnošću, a ne ni sa jednom drugom igrom, to samo ide u prilog tome koliko je igra dobra :).

Kada ce upaliti servere za MP ? ( pise mi 1 player online :D )

Inace , nemam sta puno da dodam , stvarno vrhunska igra , system-seller . U svakom pogledu je superiornija od prvog dela (iako to mnogi nisu verovali da je moguce) .

Poslednja izmena:
Pa igra zvanično nije izašla nigde :).

Pa beta traje valjda do 12-og tako da ce verovatno kada se ugasi beta poceti da se igra zvanicno online!

Evo i mene da se prikljucim. Danas sam pikao celo jutro, za malo da zakasnim na posao :D Odlicna zabava, jako lepo vizuelno i totalno igrivo. Odmor za dusu i svima preporuka...
Jedva cekam da se vrnem s' posla :)

uhh,stigla mi je igra,jedva chekam da pochem,ali prvo moram da prodjem josh nekoliko chaptera na crushing i osvojim platinm trofej na kecu..

p.s.
ubachena je nova tezhina - very easy :)

Šta mislite, jel Uncharted 2 ima nešto bolju grafiku od ODST-a, pošto ne mogu da procenim sam :)?

PS3 nije dovoljno jak da pravi tako graficke napredne igre kao ODST :d

Usput , serveri rade . Ako je neko zaintersovan da predjemo co-op kampanje , neka doda moj PSN . Preporucljivo je imati headset .

Ahaha stigla i meni odo da igram.

***, zeznuto je na hard nivou težine...:)

to samo ako nisi igrao pre.
ako ti je tesko probaj na normal.

Nazad
Vrh Dno