Šta je novo?

Uncharted 2

ND studios su izjawili da su za prwi deo koristili swega 40% kapaciteta i jacine PS3...a sada ce 100%...na sta ce to da izgleda......:p:S:

Jao ne pricajte vise o tim procentima ako ne znate sta to znaci. Jasno vam je da i Tetris moze da uzima 100% snage ako se lose isprogramira?

100 % snage PS 3 ce da iskoristi tamo neki GoW 4 2012 god
tako je to uvek sa PS

Nebitno, meni je drago sto ce sve bolji developeri dobiti od SOnija ono nvidi cudo za extra fizku, verujem da ce i U 2 imati realniju fiziku, sto je jedna od najvecim mana prvog dela po meni.

Pa i logicno je da sto vise vremena prodje igre izgledaju sve bolje, developeri se prilagodjavaju razvojnom okruzenju i samom hardveru, bolje optimizuju igre i uspevaju da urade vise.

Poslednja izmena:
e ovde se vec nesto vidi !
extra izgleda, taman dok stignem da predjem prvi deo izacice drugi
svi hvale ovu igru na sva zvona

Ja bi voleo CE, ali da bude jedno 10-15 funti skuplji od obicne verzije, onda bih ga i uzeo, a ne da bude duplo skuplji... :)

Sve manje i manje se igram... Ali ovo je jedan od, sada već klasika, koji jedva čekam. Kao i GT 5, za sada :).

kad ce demo???inace prvi deo nije toliko los ali sam ocekivao vise...

meni se demo nije bio svideo jer mi je taj demo bila prva pucacka igra koju sam igrao na konzolama pa mi je bilo tesko. u medjuvremenu dok sam nabavio full igru, presao sam par fps-ova, naucio pucanje pa mi je igra legla nikad jace :)

Sta bih dao za neke podvodne nivoe, obozavam to.. mada Tibet, planine, tesko... ovo bi bila idealna igra za tako nesto..

Poslednja izmena:
Znam znam, cujem da ima najbolje podvodne nivoe :) nisam imao priliku da igram jos uvek nazalost, malo mi je i bolestan ceo koncept, ali videcu da obrnem na PS3 kad tad, mrzi me na PC-u...

Prokleti novi trendovi i OBAVEZA da svaka igra ima MP! Sva sreca pa su co-op misije dodatne, odnosno nevezane za kampanju, ali opet bezveze se skrece sa SP putanje i trosi vreme na Mp i co-op.

Debilnost...ali ****ga, mora da ima to, cover system, pucanje dok neko drugi vozi i pucanje iz stationary weapon-a...sto vise....

Ako to nema - ****** igrica.

Poslednja izmena:
DLC takodje pod obavezno.

Prokleti novi trendovi i OBAVEZA da svaka igra ima MP! Sva sreca pa su co-op misije dodatne, odnosno nevezane za kampanju, ali opet bezveze se skrece sa SP putanje i trosi vreme na Mp i co-op.

To mozes da kazes za vecinu timova, ali ne za Naughty Dog. Oni kompromise po pitanju kvaliteta jednostavno ne prave.
Uostalom, alati i engine su bili spremni za U2, sto se ne moze reci i za prvi deo, posto su alate pravili od nule negde na pola igre IIRC, tako da im je bilo potrebno mnogo manje vremena da urade neke stvari. Verovatno im je ostalo viska vremena do kraja roka, pa su resili da podignu "vrednost" igre [u ocima hardcore igraca].

Ne, ali njima vise znaci od likova koji usetaju u GameSpot i pokupe igre na osnovu reklama, zbog kojih su zakljucili da igra neodoljivo podseca na Indijanu Dzonsa.

Jos nisam cuo da neko kuka zato sto ce igra imati vise sadrzaja?!? Igru ne pravi neku sljam tim iz ea vec naughty dog koji nikada nisu italjavali posao takoda ce SP biti na nivou prvog dela. A sta bi bilo da su se ugledali na kapkom pa ubacili da mp i coop moraju da se kupe? ***e, kukate kad se nesto placa i to kapiram, al kad daju za dz.?

Nazad
Vrh Dno