Šta je novo?

Unattended asms error :( .. pomoc??

playahater

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
619
Trudim se vec neko vreme da napravim Unattended instalaciju XP-a .. detaljno sam chitao uputstva i prochitao skoro ceo msfn forum i na kraju skontao,kao :d , kako se to radi ...
Izbacio sve njegove stvarchice koje me nerviraju .. ubacio gomilu,drivera programa,podeshavanja (RunOnceEx.cmd - izmuchili me malo oni switchevi al ajd 😀 ) i ... srezao to na kraju .. i .. zamisli radi .. odlichno,reko .. ajd da vidimo shta tu josh moze da se uradi ..
reshio ja malo da se igram sa visual forama .. promenio setup screen, boot screen i ... nece .. od tad svaki put kad sam probao da srezem disk uvek mi je izbacivao "asms" error .. ne moze da ga nadje retard pa to ti je .. ne mogu chak ni manualno da ga lociram, iako mi je ponudjeno .. :S: (bar da sam sachuvao taj prvobitni disk koji sam srezao :wall: )
onda ja uzmem pa napravim novu ali samo sa integrisanim sata driverima .. i .. opat nece .. e,onda ja uzmem i samo prekopiram disk na hard i probam da ga srezem .. i .. OPET NECE .. 😡 ...
Original disk .. radi .. a ako ga ja copy na hard .. pa burn iz nera .. nece

Nishta mi sad nije jasno .. ono shto sam video na stranim forumima je je uglavnom bio uzrok nlite .. medjutim ja to uopshte nisam koristio .. ishao sam peshaka sve vreme .. nasho sam jedan podatak da je mozda zbog brzine rezanja ali sam probao da srezem i na 4x i opet nije htelo ... chak sam menjao i diskove .. rezao na raznim RW-ovima i nikako da mi podje za rukom ..
sve sam radio iz nera 6.6.0.3 sa Microsoft.img boot file-om .. i sam od sebe vishe nije hteo .. a u medjuvremenu sam reinstalirao win (pozajmio od druga floppy) i ni to nije pomoglo ..

Pa .. poshto sam floppy tresnuo od zid :-devil-: , a ne mogu da reinstaliram system bez sata drivera, a ne mogu ni poshteno da srezem svoju instalaciju XP sa integrisanim sata driverima .. <<< ne bi bilo loshe ako bi mi neko pomogo oko ovog problema .. stvarno sam ochajan .. ne znam vishe shta da radim .. >>>>

malo sam ga otupio ali sam morao lepo da objasnim .. :d 😉

:wave:

Prilozi

• asms.webp
    asms.webp
    40.5 KB · Pregleda: 70
  • asms error.webp
    asms error.webp
    33.6 KB · Pregleda: 73
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno