Šta je novo?

Unallocated space

Goyakla

Čuven
Učlanjen(a)
07.03.2005
Poena
705
Jel moze pomoc. Prilikom instalacije Windowsa nesto sam ocigledno zeznuo i pojavio mi se pored c: i d: particija jos jedan dio sa 8Mb koji je oznacen sa Unallocated. Probao sam nesto sa Partition Magicom da diram ali ne ide. Ajd neka mi neko pomogne gadno me nervira :wall:

Ako se dobro secam, u tih 8Mb sachuva konfiguraciju particija, tako da sve i da hocesh, ne mozesh to da chachkash. Nije nishta strashno, ako si na to mislio.

Mislim da windows sacuva tih 8MB za slucaj da hoces da konvertujes particiju u dinamicku kasnije, onda ce mu tih 8MB zatrebati (ne pitaj me zasto, ne znam). U svakom slucaju, najbolje ostavi tako kako je, nije da ce ti zafaliti bas tih 8MB.

Nije da su mi toliko bitni tih 8 Mb ali prilikom podizanja sistema ponudi mi da biram izmedju pokretanja windowsa i tog beskorisnog ostatka

Tih 8 mb je obavezno, o kom Win-u se radi?Ako sam te dobro razumeo, probaj System/Advanced/Startup & Recovery, tu treba da ti pise System Startup, koji ti je default OS i tu iskljuci opciju "Display list of operating systems for..." To je jedino sto mi pada na pamet da ima neki izbor na pocetku...ako se ne radi o tome onda daj vise informacija :)

To sam vec ranije uradio, nego sam mislio da je to visak ali ocigledno da ima svoju svrhu. U svakom slucaju hvala na savjetima

Nazad
Vrh Dno