Šta je novo?

umrezavanje

D.J.Cool

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2003
Poena
609
mozda je vec bilo ovakvo pitanje, ali ga ja ne nadjoh!
kod nas u mestu su pre 3 meseca pustili wireless internet. ja sam platio pretplatu i koristio dva meseca.
- prvo pitanje:
da li ja mogu da se umrezim sa nekim iako mi je istekla pretplata? tamo gde mi u task-baru pokazuje signal mreze, stoji da sam i dalje konektovan, ali ne mogu da otvorim ni jednu web stranicu. znaci da li mogu da se umrezim sa nekim iz mog mesta a da ne placamo pretplatu, nego da samo koristimo postojeci predajnik (AP)?
- drugo pitanje:
prijatelj iz Austrije mi je rekao da postoji varijanta da bez pretplate(posto sam umrezen i dalje sa AP-om) mogu da koristim internet, da li je to moguce i kako?

pa mozes da se umrezis sa njim preko ad-hoc moda,a preko AP-a,ti si vec u mrezhi sa njim,probaj da ga pingujesh vidi shta ce ti reci,mada i sve to zavisi od provajdera..
a za ovo drugo pitanje,moguce jeste( :) ) ali iskreno mani se toga,shto ti je teshko platiti mesecnu pretplatu ?

Poslednja izmena:
D.J.Cool je napisao(la):
prijatelj iz Austrije mi je rekao da postoji varijanta da bez pretplate(posto sam umrezen i dalje sa AP-om) mogu da koristim internet, da li je to moguce i kako?
A taj tvoj prijatelj je kao neki haker :type: Ako znas pravu kombinaciju znakova mozes i milion dolara da skines sa nekog racuna a ne samo da koristis besplatno internet, mali problem je sto se to nekom nece svideti i ako nisi bolji haker od njega najeb@o si.

Nazad
Vrh Dno