Šta je novo?

UltraEdit 10 Exit Error

vamosalaplaya

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
630
Pri izlasku iz programa UltraEdit 10.00b stalno mi javlja 'Exit Error 99', i moram da kliknem OK. Zna li neko rešenje za ovo?

Meni sve radi bez problema.
Ne vredi reinstalacija. Izgleda da mi je "istekla" registracija (nisam uplatio 😀 ). Sigurno će raditi ako reinstaliram windows, al' me nešto mrzi. Garant je pribeleženo negde u registry-ju ali ne znam gde.

vamosalaplaya je napisao(la):
Ne vredi reinstalacija. Izgleda da mi je "istekla" registracija (nisam uplatio 😀 ). Sigurno će raditi ako reinstaliram windows, al' me nešto mrzi. Garant je pribeleženo negde u registry-ju ali ne znam gde.
Ne verujem da je to u pitanju. Deinstaliraj ga, pa rucno pobrisi sve kljuceve iz Registry-a (pretpostavljam da je ili tu problem ili u nekom dll-u koji UE koristi).
Skini Registry Monitor i File Monitor (postovao sam linkove u threadu nesto tipa "Malo download-a). Kratki su i sto je najbitnije Free, pa vidi uz pomoc njih kojim kljucevima u Registry-u UE pristupa i koje dll-ove koristi. Pobrisi te kljuceve, pa instaliraj ponovo. Ako opet brlja, onda ga verovatno :hump: neki dll. Moze eventualno da se desi da pokusava da snimi nesto u neki fajl ili da promeni neki kljuc u Registry-u, pa da tu nastane neka greska...

Ne vredi. Čačkao sam i .ini i sada čim se pokrene, odmah izlazi iz programa, i opet izlazi Exit Error 99. Pogledao sam na ultraedit.com -u i ta je greška 'kazna zbog nelegalne registracije'. Promeniću editor do reinstalacije Windowsa 🙁 .

vamosalaplaya je napisao(la):
Ne vredi. Čačkao sam i .ini i sada čim se pokrene, odmah izlazi iz programa, i opet izlazi Exit Error 99. Pogledao sam na ultraedit.com -u i ta je greška 'kazna zbog nelegalne registracije'. Promeniću editor do reinstalacije Windowsa 🙁 .
Pa potrazi odgovarajuci lek za tu gresku 😀

Nazad
Vrh Dno