vamosalaplaya
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.12.2001
- Poena
- 630
Pri izlasku iz programa UltraEdit 10.00b stalno mi javlja 'Exit Error 99', i moram da kliknem OK. Zna li neko rešenje za ovo?
Ne vredi reinstalacija. Izgleda da mi je "istekla" registracija (nisam uplatio 😀 ). Sigurno će raditi ako reinstaliram windows, al' me nešto mrzi. Garant je pribeleženo negde u registry-ju ali ne znam gde.Meni sve radi bez problema.
Ne verujem da je to u pitanju. Deinstaliraj ga, pa rucno pobrisi sve kljuceve iz Registry-a (pretpostavljam da je ili tu problem ili u nekom dll-u koji UE koristi).vamosalaplaya je napisao(la):Ne vredi reinstalacija. Izgleda da mi je "istekla" registracija (nisam uplatio 😀 ). Sigurno će raditi ako reinstaliram windows, al' me nešto mrzi. Garant je pribeleženo negde u registry-ju ali ne znam gde.
Pa potrazi odgovarajuci lek za tu gresku 😀vamosalaplaya je napisao(la):Ne vredi. Čačkao sam i .ini i sada čim se pokrene, odmah izlazi iz programa, i opet izlazi Exit Error 99. Pogledao sam na ultraedit.com -u i ta je greška 'kazna zbog nelegalne registracije'. Promeniću editor do reinstalacije Windowsa 🙁 .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari