Šta je novo?

Ultra Tubes - Domaca Igra!

SiCkMiNd

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2006
Poena
301
Pozdrav svima!
Evo javljam se u ime Eipixa, mladog domaceg Game Development tima, u zelji da vam predstavimo nas projekat koji ovih dana ulazi u demo fazu. U pitanju je futuristicka trka letilica pod radnim nazivom Ultra Tubes. O njoj ovih dana mozete na dosta mesta da se informisete...putem e-zinea PLAY! koji mozete skinuti sa adrese http://www.play-zine.com/, u cijem poslednjem broju je izasao intervju sa Eipixom i preview igre. Takodje, i u poslednjem (decembarskom) broju Sveta Kompjutera cete takodje pronaci intervju sa nama.
U svakom slucaju, najbolji vid da se informisete o nama je nas novi sajt studija http://www.eipix.com, a najbolji nacin da saznate sve o nasoj igri je, pogadjate, oficijalni sajt igre :) http://www.ultratubes.com
Pozivam sve da ga posete jer smo galeriju obogatili tonama novih shotova iz igre a sutra ili preksutra cete biti obavesteni kada bude uploadovan i najnoviji Ingame film koji ce sadrzati sve sto igra trenutno moze da pruzi. Nakon ovoliko linkova i referenci, necu vas jos mnogo daviti detaljima, a u svakom slucaju, ako bilo ko ima neko pitanje, predlog, sugestiju, vise je nego pozeljno da nam baci feedback, sto na forumu, sto na nase mail adrese ako mu se tako cini zgodnije.
Eto, uz celu ovu pricu prilazem i par shotova, cisto da znate o cemu je tacno rec. Dakle, jos jednom, sve je "from scratch" radjeno u Srbiji i trenutno smo u pregovorima sa izdavacima oko izdavanja igre kada bude full gotova. Pozdrav svima, and all critics & comments are welcome!
UltraTubesShot1.jpg

UltraTubesShot2.jpg

UltraTubesShot3.jpg

UltraTubesShot4.jpg

Poslednja izmena:
Video sam tekst u novom SK-u, ono izgleda super! Samo napred!

Svaka cast. Jel ste to koristili NovodeX za fiziku ili reklama sa sajta za PhysiX kartice nema veze sa igrom?

Ovo bas dobro izgleda, stvarno jedva cekam da je oprobam :)

Hvala na tako brzim odgovorima!
Da, Eipix ima ugovor sa Ageiom i implementirali smo mogucnosti Ageia PhysX solutiona u igru sto podrazumeva mogucnost enormne kolicine razbacivanja raznih predmeta, simulaciju clothova, i simulaciju fluida u realnom vremenu. To ce sve biti moguce i korisnicima koji nemaju Ageia PhysX card (sem fluida), ali naravno, onima koji je poseduju, dozivljaj ce biti mnogostruko bolji.
Da, kao sto je Mad_Muzzy pomenuo, Eipix i dalje trazi ljude koji bi se prikljucili timu, u svim sferama posla (od grafike do programiranja) tako da svi koji su zainteresovani mogu da se jave ili meni ili na mailove na sajtu ultratubesa i eipixa.
pozz
U.

Svaka cast momci, zelim vam puno srece u pregovorima sa izdavacima, i u daljem radu!

Par pitanja... Koliko ima veze sa Wipe out-om, da li je kretanje po zatvorenim tunelima/stazama, ili ima malo vise slobode?

Evo i ja da se pridružim čestitkama... i nadam se nekoj saradnji u bližoj budućnosti, kao što smo se dogovorili preko mail-a...

pozdrav!

Svaka cast ekipi, ovo stvarno obecavajuce izgleda (ako negresim igra je nesto poput wipeouta XL, mozda i onog star wars Racera ili kako se vec zvase).

Znaci sve cestitke i pohvale za razvojni tim (konacno i mi Srbi da se pokazemo na tom igrackom polju malo bolje).

Pitao bih samo jos kakva je igra po pitanju hardverske zahtevnosti?

:wave:

Fontovi, brojevi i jos neke sitnice sa screenshot-ova su me odmah vratili u Eve. Mozda ste, ali samo malcice, bili rukovodjeni tom igrom? U svakom slucaju, bravo za trud i jedva cekam da je igram. :wave:

Tech preview demo ne radi na 8800gtx... Ali iz filmića se vidi da igra ima potencijala!

Momci, svaka čast i samo napred. Igra izgleda grafički vrlo lepo, nemojte samo da zabrljate na ostalim stvarima. Čitao sam o vama u Play!-u i imate moju punu podršku.

Ako hoćete mogu da vam malo pomognem oko fabule igre. Naravno, niko ne očekuje bog zna kakvu priču og igre koja je u fazonu wipe out-a, ali ipak takve stvari mogu da pomognu udubljivanju u atmosferu.

I naravno, javljam se za testiranje svih alfi, beti i ostalih starogrčkih slova.

lepo deluje ... poput SW Racera.
kada se ocekuje zavrsetak radova tj. izlazak igre ?

Свака част, само наставите. Игра има огроман потенцијал поготово што се дуги низ година није појавио сличан наслов, а тржиште вапи за таквом игром.

Samo da skrenem pažnju da su veličine trejlera na sajtu (pogrešno) izražene u kb. Kada ćete da pustite u rad download sekciju sajta? Demo i to?

lepo deluje ... poput SW Racera.
kada se ocekuje zavrsetak radova tj. izlazak igre ?

Ja se bas nadam da ce biti na tu foru.Odavno nisam igrao SW EP1 Racer iako ovo bude slicno ima bas da se naigram...
Samo molim da ne bude kao Powerdrome gde su kontrole katastrofa tj. osetljivost prevelika...

Odlicno izgleda! Samo napred. Jedva cekam da je skinem s Pirate Bay-a :d

Poslednja izmena:
Lepo izgleda, lici na Ballistics, samo napred.
P.S. Nadam se da ima probijanja zvucnog zida jer ono je najbolji deo u Ballistics-u i podize adrenalin i zelju za dodavanjem gasa po svaku cenu, samo da bi se culo BOOM i onda "blazena" tisina, pa kud puklo da puklo, ako treba i u zid. Samo napred!!!

svaka cast momci, samo napred ovo izgleda prelepo bas cu da probam sto pre....

Igra super izgleda. Dobro bi bilo da je kod nas prodajete po nekoj popularnoj ceni na kioscima pa cete izbeci pirateriju.

Svaka cast... Ovo deluje kao nesto sto bih mogao i da kupim... :d
nego... kada ce odprilike igra i/li demo?
i kakva ce biti zahtevnost???
posto deluje vrlooooooo....

po nekom mom n00b misljenju ovo ne bi smelo da bude puno zahtevno....

meni, iskreno ovo deluje kao prostor za ogromnu zahtevnost... space, i chuda...
ali, valjda nece....

hejj...hvala vam ljudi na podrsci!

Evo prvo da probam da odgovorim na neka od postavljenih pitanja.
Dakle, igra se prilicno razlikuje od WipeOuta u izvodjenju, samim tim sto iako se vozi unutar predefinisanih staza, kretanje u punom 3du, tj niste vezani za donju ravan nego se krecete kombinacijom misa i tastature (prilicno slicno descentu ako se neko seca) i nalik modernim fpsovima gde direkciju birate misem a ubrzanje kocnicu i rotaciju na tastaturi.
Sto se tice zahtevnosti, u igri jos nije dovrsena optimizacija tako da ne bih nista da preudiciram
sto se tice zahtevnosti. U svakom slucaju low shaderi su radjeni za 2.0 kartice pa je to otprilike jedini minimum koji je trenutno siguran.
Uradjena je lokalizacija igre na srpski tako da ce i oni koji ne znaju engleski moci da uzivaju :)
Za sva testiranja cemo se dogovoriti ;)
Rok zavrsetka jos nije poznat jer i finalni dogovor sa izdavacem jos nije postignut, tako da ni tu ne bih brzao sa nekim odokativnim datumima. Takodje i cena i distribucija na kraju najmanje zavise od nas, ali naravno uradicemo sve da igra bude sto pristupacnija domacim igracima.

Ovo su bili neki kraci odgovori :)

Ali, ono sto sam hteo da objavim ovde je to da je okacen taj poslednji ingame movie koji mozete skinuti sa http://www.ultratubes.com i eto, koliko toliko se nadam da ce vam vise znaciti od samih pojedinacnih slika. U svakom slucaju hvala za dosadasnje komentare, a nakon filma, zeljno iscekujemo i nova misljenja!
Pozz svima!

SiCkMiNd je napisao(la):
Dakle, igra se prilicno razlikuje od WipeOuta u izvodjenju, samim tim sto iako se vozi unutar predefinisanih staza, kretanje u punom 3du, tj niste vezani za donju ravan nego se krecete kombinacijom misa i tastature (prilicno slicno descentu ako se neko seca) i nalik modernim fpsovima gde direkciju birate misem a ubrzanje kocnicu i rotaciju na tastaturi

Iako sam wipeout fan ovo zaista zvuci sjajno,mene licno ne zanima grafika vec sam gameplay tj. osecaj brzine,fizika i "upravljivost" letelica,samo da to ispadne kako treba i nema zime za vas ;) Samo napred.

Da li će biti ubačena kakva podrška za joypad? Wipeout je bio vrh tog žanra, a mnogi su ga cepali na Playstation kontroleru. Bilo bi super da ima podršku za analogne kontrole nekih aktuelnih modela, Logitech, Genius i sl.

Nazad
Vrh Dno