Šta je novo?

Ultra Mobile PC kod nas

• Začetnik teme Začetnik teme borke2000
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam bio prodao pre par meseci HTC Shift, koji sam dobio na poklon iz inostranstva, a inache je preskupa naprava ..

pa da ti prenesem utiske - veruj mi da ti ne treba. nikad vishe problema sa pronalazenjem stvari za njega, uputstava i svea ostalog.

otprilike nije taj Shift shto sam imao jedini koji nailazi na probleme - sve shto budesh hteo da uradish da je Custom - ultramobile zahteva neki tezak hack.

ja sam imao srecu pa sam nashao dosta na XDA developers, oni su carevi, ali eto - da nije tog jednog jedinog sajta - ja ne bi mogao ama bash nishta da uradim na njemu osim da gledam kako je lep.

oprema i rezervno - baterija, punjach - ima da nadjesh, al na ebay, i to ako znash da kupish odatle (sobzirom da na benchu SVI "znaju", al niko ne kupuje)

veliki plus - ako nosish reperske pantalone, i imash dzep sa strane, devojka ce bash da se iznenadi kad sedite na livadi, a ti izvadish iz dzepa, i pustish fredi princ dzunijora .. 🙂

Mene ovo takodje zanima, ali nisam video nigde nista kod nas.
Igorica, ne razumem tacno kakve si probleme imao, zar to nije PC? Imas windows, imas touchpad i tastaturicu, instaliras sta ti treba od softvera i to je to?
Meni bi trebao kao "konzola" za dos igre (dosbox), zatim za surfovanje i pregled pdf-a i office dokumenata.

Inace bash sam taj Eking S515 merkao 😀
Ili npr ultra mali netbook, UMID

Poslednja izmena:
pa naprimer - na mom shift-u je bila vista, i da bi instalirao XP, morao si da naucish celu jednu granu kodiranja svega i svachega, i da skinesh preko 20ak patch-eva, i zezalica, i chega sve ne ... 🙂

e pa to je korisno , naucis po nesto 🙂

sto nisi ostavio vistu? 😛

900Mhz procesor, sa 1Gb ram-a da tera vistu .. ? 🙂 oce oce, sve se kunu ovi iz HTC-a da su podesili tu vistu da bude manje potroshna i teret za hardver, al ja sumnjam da takva metoda "sakacenja" uopshte moze da da bolje rezultate od XP-a

Nazad
Vrh Dno