Šta je novo?

Ultimate Defrag 2008

cobraman

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2009
Poena
435
Moja oprema  
Laptop
Asus vivobook pro 15 oled
Mobilni telefon
Huawei p30 pro
Pametni uređaji
Huawei gt2
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Evo da predlozim svima defragmenter koji ja koristim vec pune 3 god (trenutno ovaj 2008 a pre toga naravno ranije verzije) i mogu reci da sam prezadovoljan - radi brzo, jako lepo optimizuje hard, i i ma dovoljno opcija za sve a najvise volim jer mozete da birate koji su high a koji low performance files - i da ih pakujete na spoljasnji ili unutrasnji obod harda.

Procitajte u helpu uputstvo ne jer je tezak za upotrebu, vec jako lepo objasnjeno kako radi - i kome je hard u rasulu-nakon ovog programa ce osetiti prilicno vidljivo ubrzanje :wave:

bio dobar program, ali sam ga batalio zarad Defragglera...
sve nesto mislim da ce da izbace v3... ali nikako da se desi.

Probajte vi Perfect disk koji je sertifikovani partner Microsofta i uocite bolje perfomanse sistema.Slazem se da je Ultimate Defrag izuzetan program kojeg bi pored prvog gore pomenutog preporucio svima.Najvaznije je da kod Defragment programa da vam nebrise fajlove ko sto se meni desavalo sa internim microsoftovim defragment programom i sa Disk keeperom http://www.diskeeper.com/.To mi se inace desavalo kada imam manje od 50 posto slobodnog mesta na particijama jer doticni nisu bili u stanju da prebace sve u temp. back up, tako da su sve obrisali sto nisu mogli da smeste na particiju koja je bila po njima virtualno propisana ispod 50 odsto praznog prostora.Mislim ovo je bilo davno na win 98 i win 2000 kada sam to koristio.E sad neznam da li Windows-ov defragmenter i diskeeper-ov i dalje to rade.Ali za mene i dalje je broj jedan Perfect disk broj 1 a broj dva Ultimate Defrag.Mislim svaka pohvala za oba!!!!!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno