Šta je novo?

Ukus!? Kome to treba?

• Začetnik teme Začetnik teme The_Zmaj
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
T

The_Zmaj

Guest
www.novibecej.org.yu

Da nije smešno bilo bi čisto glupo.

Ok razumem nepismenost lokalne vlasti i gomilu pravopisnih i gramatičkih grešaka u tekstovima, ali ljudi, oni su za taj sajt platili nekom!!! Užasu doprinosi cela galerija istih "umetničkih" pokušaja pravjenja internet prezentacije pod "www-i u opštini" (pokretni meni na www.beodra.co.yu mi je baš prirastao za srce 🙂 ).

Da li stvarno niko na vlasti u toj opštini nema ni malo ukusa ili, ako nista, bar malo pameti? Pa mogu reći da me je sramota što se nisam kandidovao za predsednika. 🙂

Ko dana škole da nemaju!
P.S. Obavezno štivo prešpricavanje grafita

Ako je potrebna samo jedna rec: Uzas

bolje da su nasli nesto besplatno na netu ima toliko lepsih stvari.

The_Zmaj je napisao(la):
ali ljudi, oni su za taj sajt platili nekom!!!
Nemam pojma kome su platili, ali bih se mogao kladiti da je to bio "neko naš" i verovatno je tom "našem" (tj. njihovom), a ne nekom makar i priučenom web dizajneru, kanula poprilična lova.

Ja znam bar pet programa koji bez ikakvog predznanja mogu da prouzvedu 200x bolji sajt od ovog.

Ljudi, nas će totalno upropastiti to što se za bezmalo sve poslove ne angažuju stručni, nego "podobni" (rođaci, bračni drugovi, partijski drugovi, školski drugovi, prijatelji, partijski prijatelji...). U ovoj zemlji je sve totalno amaterizovano i zbog nepotizma svedeno na najniži nivo. 😡

Mislim da je bila ona varijanta "kol'ko para tol'ko muzike" mada i za dzabe da je radjeno lepse i funkcionalnije bi izgledalo!

Slatko sam se nasmejao kada sam pre neki dan na reklami video .net domen na sajtu Funky G-a. Ala ih je neko odrao. Doduse tako im i treba, kakva muzika, sacuvaj boze...

Milan82bh je napisao(la):
Mislim da je bila ona varijanta "kol'ko para tol'ko muzike"
Ne verujem, ne radi se to kod nas tako.

Mada, kad se setim onog sajta ETF-a koji je uradio Miloš Laban, u poređenju sa tim sajtom svi sajtovi su odlični! :d

Copyright © ZIEL inženjering [email protected] - 1988-106 - All right reserved
Poslednja izmena izvršena: sd.Tu.y, February 2

Evo ko ga je pravio

Misko78 je napisao(la):
Copyright © ZIEL inženjering [email protected]

Znam ja ko ga je pravio i znam kako ti ljudi inače deru.

Sa njihovog sajta www.newbenet.co.yu
Virtuelni WWW server
U cenu nije uračunat PDV od 18%

Mesečni troškovi "čuvanja": do 5 MB 350 din.

Mislim šta reći! Inače oni drže i jedan AP za wireless internet u Novom Bečeju i naplaćuju 4din/MB i to naravno pri brzini 64Kbs. Bezobrazluk.

Misko78 je napisao(la):
Evo ko ga je pravio
Pazi, kad ih nije bilo sramota ni da se potpišu. Ma to su neki "moralno-politički podobni". 😡

Poslednja izmena od urednika:
Sam početak je pravi vrh - na naslovnoj strani <title> je naravno - Untitled document 😀

Poslednja izmena:
GEOM je napisao(la):
Ako je potrebna samo jedna rec: Uzas

bolje da su nasli nesto besplatno na netu ima toliko lepsih stvari.
Verovatno je "master" išao na to da napravi unikat.
Na delu je elementerno ne znanje!

Extra je sajt 😀 😀

Narocito kad kliknes na link iz menija (vidi sliku).

A kad kliknes na vreme u Novom Beceju baci te na neki economy.co.yu :d

Prilozi

• NB.webp
    NB.webp
    22.4 KB · Pregleda: 102
Eno pokrainski sekretar na poljoprivredu ( nisam znao da tako neshto postoji )
Zdere na slici. Znachi sajt je napravljen po nashem nacionalnom standardu (((🙂

Шта ћеш, српска посла 🙁

Thunderdome je napisao(la):
Verovatno je "master" išao na to da napravi unikat.

Stvarno je UNIKAT 😀

Mogli bi da napravimo takmicenje za najlosiji, najruzniji, najnefunkcionalniji sajt na srpskom jeziku i da se zove Ruzna Ruza BenchForuma.

The_Zmaj je napisao(la):
www.novibecej.org.yu

Ok razumem nepismenost lokalne vlasti i gomilu pravopisnih i gramatičkih grešaka u tekstovima, ali ljudi, oni su za taj sajt platili nekom!!! Užasu doprinosi cela galerija istih "umetničkih" pokušaja pravjenja internet prezentacije pod "www-i u opštini" (pokretni meni na www.beodra.co.yu mi je baš prirastao za srce 🙂 ).

Da li stvarno niko na vlasti u toj opštini nema ni malo ukusa ili, ako nista, bar malo pameti? Pa mogu reći da me je sramota što se nisam kandidovao za predsednika. 🙂

Ko dana škole da nemaju!
P.S. Obavezno štivo prešpricavanje grafita

pazi
nepismenost bi se mozda mogla razumeti da imajuneki automatski prevodilac sa slovackog na madjarski pa na srpski
ovako.....samo treba cestitati momcima iz ZIEL inženjeringa na ovakvoj budalastini.
u klasi sa antologijskim sajtom
http://www.geocities.com/aberza/
(samo obratite paznju na mail adresu)

Ahahahaha, poso@ptt.yu 😀😀😀 Šteta pa ne može apostrof, bilo bi bolje pos'o@ptt.yu :type:

Poslednja izmena:
ocigledno je sajt hackovan 🙂

www.novibecej.org.yu
...
Ko dana škole da nemaju!
pazi
nepismenost bi se mozda mogla razumeti da imajuneki automatski prevodilac sa slovackog na madjarski pa na srpski
ovako.....samo treba cestitati momcima iz ZIEL inženjeringa na ovakvoj budalastini.
u klasi sa antologijskim sajtom
http://www.geocities.com/aberza/
(samo obratite paznju na mail adresu)

Ma svi ste vi ljubomorni 🙂
Hajde, čik da vas vidim da napravite gori sajt 😀

Darth Zool je napisao(la):
Ma svi ste vi ljubomorni 🙂
Hajde, čik da vas vidim da napravite gori sajt 😀
Onaj "poso" je sklepan pomoću MS Word-a (pogledajte source), ali za ovakav kao što je novobečejski stvarno treba biti the firma :d pa da se tako nešto napravi.

Poslednja izmena:
izgleda nasi cobani cesto grese pa kucaju indexs.html pa onda webmasteri stave i tu stranu za svaki slucaj 😀

znaci da sam nogom gazio po tastaturi ispao bi bolji sajt (((((🙂

Nazad
Vrh Dno