Šta je novo?

ukrasavanje kompjutera

superkukuruz

Slavan
Učlanjen(a)
09.02.2007
Poena
304
Zanima me gde mogu,i naravno koliko kostaju,neonke ili tako nesto u raznim bojama a da ga ne prikljucujem za kompjuter....Ako neko zna,molim vas ostavite ovde svoju poruku

Zanima me gde mogu,i naravno koliko kostaju,neonke ili tako nesto u raznim bojama a da ga ne prikljucujem za kompjuter....Ako neko zna,molim vas ostavite ovde svoju poruku

Mislim da je ovo tema za moding.....
By the way, neonke su ti oko 20evrica od Cooler Mastera, a imas i one malo drljavije za 10-ak...
A sto se tice "tako necega u raznim bojama da se ne prikljucuje na kompjuter" u svakoj malo bolje opremljenoj knjizari ima kolaz i samolepljivi papir :d

Mislim da je ovo tema za moding.....
By the way, neonke su ti oko 20evrica od Cooler Mastera, a imas i one malo drljavije za 10-ak...
A sto se tice "tako necega u raznim bojama da se ne prikljucuje na kompjuter" u svakoj malo bolje opremljenoj knjizari ima kolaz i samolepljivi papir :d
Ne pricaj napamet, Coler Masterove neonke su 400-500 dinara,dok su one sharkoon dosta skuplje,ali cak ni one nisu 20e.

Ne pricaj napamet, Coler Masterove neonke su 400-500 dinara,dok su one sharkoon dosta skuplje,ali cak ni one nisu 20e.

Bas tako. Tacno 900 din sam platio moje dve Coler Masterove neonke. E sad posto one mi stoje u kucistu i prikljucene su za komp to nije trazeno resenje za coveka...

Bas tako. Tacno 900 din sam platio moje dve Coler Masterove neonke. E sad posto one mi stoje u kucistu i prikljucene su za komp to nije trazeno resenje za coveka...

Dajte ljudi nisam lud... Ja sam licnoplatio u ATI computersu u Kragujevcu Cm neonku 1500dinara pre 3 meseca. Onu zelenu... potrazicu racun, pa cete videti. Nisam ni gledao cene na drugim mestima, to mi je najbliza radnja kuci. samo sam usao i kupio glupu neonku. Ne mogu da verujem da sam isapo som, a lik mi je nudio i jos jednu koja reaguje na glas i neki "neon controler" :d za 25 evra..mislimd su tu bile 2 neonke u pitanju... zakacicu racun

Ok nije frka, ne moras se toliko truditi. Sasvim je i to moguce, mada stvarno deluje poskupo.

Dajte ljudi nisam lud... Ja sam licnoplatio u ATI computersu u Kragujevcu Cm neonku 1500dinara pre 3 meseca. Onu zelenu... potrazicu racun, pa cete videti. Nisam ni gledao cene na drugim mestima, to mi je najbliza radnja kuci. samo sam usao i kupio glupu neonku. Ne mogu da verujem da sam isapo som, a lik mi je nudio i jos jednu koja reaguje na glas i neki "neon controler" :d za 25 evra..mislimd su tu bile 2 neonke u pitanju... zakacicu racun

Haha... da ne poverujes.

Ja sam u NS-u, ne mogu tacno da nadjem adresu izgleda da sam zbrisao taj PM, ali ako mi se cini dal Zeleznicka ili ne znam broj 40 i nesto [ovo pisem da bi mi se javio user koji se prepoznao, koji mi je ustekao dve bele neonke :), jer mi treba jos :d] dal su CM-ove bile, 317 dinara sam platio par, eno ih u kolima svetle kao blesave. 317 dinara. Pre pola godine mozda.

Haha... da ne poverujes.

Ja sam u NS-u, ne mogu tacno da nadjem adresu izgleda da sam zbrisao taj PM, ali ako mi se cini dal Zeleznicka ili ne znam broj 40 i nesto [ovo pisem da bi mi se javio user koji se prepoznao, koji mi je ustekao dve bele neonke :), jer mi treba jos :d] dal su CM-ove bile, 317 dinara sam platio par, eno ih u kolima svetle kao blesave. 317 dinara. Pre pola godine mozda.

da,da....'ajde sam me dodatno ubedaci :(

E,da da se vratimo na temu. Mozes da za male pare kupis CM hladnjake u boji. Zatim skines sa negog starog napajanja onu aluminijumsku mrezicu i na ovako bedan nacin napravis kic kuciste :d Salim se naravno, u svakom slucaju osvezi komp. Inace cena kulera je oko 400,00 dinzi :D mozda koji dinar manje... Ja kad sam ih kupovao bili su skupi do zla Boga. A da, i montaza nije komplikovna, samo ubodes konektor na plocu. p0z
P.S. Nisam jos nasao racun, ali stavicu ga cim ga nadjem u garancijma od starog kompa i cim najdem kutiju u sobi.

Poslednja izmena:
Ma sto se cimas
Sto ne bi verovali.
Pa svako moze da stavlja cenu koju pozeli.
Da si reko da ima za 100 din e tada ne bi verovali :)

Poslednja izmena:
sto se tice cena kuler masterovih neonki; neonke su pre nekih 8 meseci kostale oko 180 din; pa oko 250 din; pa oko 400 din; pa oko 500 din; i konacno danas kostaju oko 900 din :trust:

zasto? ..bem li ga.. pitajte desk (uvoznika) :smoke:

z..

sto se tice cena kuler masterovih neonki; neonke su pre nekih 8 meseci kostale oko 180 din; pa oko 250 din; pa oko 400 din; pa oko 500 din; i konacno danas kostaju oko 900 din :trust:
zasto? ..bem li ga.. pitajte desk (uvoznika) :smoke:
z..
Evo da barem neko potvrdi moju pricu :)
Fantasticno, bas kao i moje, ali necu kaciti sliku, jer mislim da je dovoljno sto je covek saznao da je za iste pare mogao kupiti 3 koje sijaju i izgledaju isto kao i ta skuplja varijanta.

Ma ja sam to prezalio, nego sta je sa superkukuruzom? Decko nije nista rekao sta je uradio...

Fantasticno, bas kao i moje, ali necu kaciti sliku, jer mislim da je dovoljno sto je covek saznao da je za iste pare mogao kupiti 3 koje sijaju i izgledaju isto kao i ta skuplja varijanta.

Pa jel moze malo zezanja i opustencije na forumu?
Hoces da sada svi kolektivno placemo zbog neonki od 20 eura?
Meni bolje da okrenem na *******ciju, a ti placi. Ne vidim problem.

Ma ok si. Treba zeze da ima gde god moze, ali si me pogresno shvatio. Nisam i ja hteo da zekim coveka, dosta je to sam sebi uradio. Bilo bi mnogo da sam se i ja nadovezao, mada je malo falilo jer stvarno dobro sijaju i ove jeftinije.
Tvoj odgovor je na mestu sa slicicom neonki.;):wave:

Poslednja izmena:
Haha... da ne poverujes.

Evo da se javim :wave: inache stvarno je tako, sad su oko 750 dindzi. Dere uvoznik...

Ma ok je zezanje, ali ovi tredovi sve vise lice na chat room :) A samo me interesue da li je lik nesto uradio da "ukrasi komp" ili je video koliko smo manijaci pa odustao :d

...and all he wanted were coloured strips and some christmas lights :D

BTW, da li mogu da se koriste UV diode za efekte, ili su ipak preslabe?

znam za neonke, nisam duduk, pitam za UV LED :)
da li ih je iko koristio?

Poslednja izmena:
Jeste moj drugar... Supacke su mi skroz. Mozda je krajne subjektivno moje misljenje ali ne svidjaju mi se kako izgledaju uopste

Ma imam termo od dvojke do dvanaestice, ali me nesto mrzi da to sad sve razvlacim, a kdad sam uvlacio, nije mi palo na pamet :d

Ma kakve neonke milje je zakon :D

ne mogu da verujem sta radite.

Nazad
Vrh Dno