superkukuruz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007
- Poena
- 304
Zanima me gde mogu,i naravno koliko kostaju,neonke ili tako nesto u raznim bojama a da ga ne prikljucujem za kompjuter....Ako neko zna,molim vas ostavite ovde svoju poruku
Zanima me gde mogu,i naravno koliko kostaju,neonke ili tako nesto u raznim bojama a da ga ne prikljucujem za kompjuter....Ako neko zna,molim vas ostavite ovde svoju poruku
Ne pricaj napamet, Coler Masterove neonke su 400-500 dinara,dok su one sharkoon dosta skuplje,ali cak ni one nisu 20e.Mislim da je ovo tema za moding.....
By the way, neonke su ti oko 20evrica od Cooler Mastera, a imas i one malo drljavije za 10-ak...
A sto se tice "tako necega u raznim bojama da se ne prikljucuje na kompjuter" u svakoj malo bolje opremljenoj knjizari ima kolaz i samolepljivi papir :d
Ne pricaj napamet, Coler Masterove neonke su 400-500 dinara,dok su one sharkoon dosta skuplje,ali cak ni one nisu 20e.
Bas tako. Tacno 900 din sam platio moje dve Coler Masterove neonke. E sad posto one mi stoje u kucistu i prikljucene su za komp to nije trazeno resenje za coveka...
Dajte ljudi nisam lud... Ja sam licnoplatio u ATI computersu u Kragujevcu Cm neonku 1500dinara pre 3 meseca. Onu zelenu... potrazicu racun, pa cete videti. Nisam ni gledao cene na drugim mestima, to mi je najbliza radnja kuci. samo sam usao i kupio glupu neonku. Ne mogu da verujem da sam isapo som, a lik mi je nudio i jos jednu koja reaguje na glas i neki "neon controler" :d za 25 evra..mislimd su tu bile 2 neonke u pitanju... zakacicu racun
Haha... da ne poverujes.
Ja sam u NS-u, ne mogu tacno da nadjem adresu izgleda da sam zbrisao taj PM, ali ako mi se cini dal Zeleznicka ili ne znam broj 40 i nesto [ovo pisem da bi mi se javio user koji se prepoznao, koji mi je ustekao dve bele neonke, jer mi treba jos :d] dal su CM-ove bile, 317 dinara sam platio par, eno ih u kolima svetle kao blesave. 317 dinara. Pre pola godine mozda.
Majke mi :d
Gle kako lepo svetle :d
Evo da barem neko potvrdi moju pricusto se tice cena kuler masterovih neonki; neonke su pre nekih 8 meseci kostale oko 180 din; pa oko 250 din; pa oko 400 din; pa oko 500 din; i konacno danas kostaju oko 900 din :trust:
zasto? ..bem li ga.. pitajte desk (uvoznika) :smoke:
z..
Fantasticno, bas kao i moje, ali necu kaciti sliku, jer mislim da je dovoljno sto je covek saznao da je za iste pare mogao kupiti 3 koje sijaju i izgledaju isto kao i ta skuplja varijanta.
Evo da barem neko potvrdi moju pricu
Ma ja sam to prezalio, nego sta je sa superkukuruzom? Decko nije nista rekao sta je uradio...
Fantasticno, bas kao i moje, ali necu kaciti sliku, jer mislim da je dovoljno sto je covek saznao da je za iste pare mogao kupiti 3 koje sijaju i izgledaju isto kao i ta skuplja varijanta.
Haha... da ne poverujes.
Ja sam u NS-u, ne mogu tacno da nadjem adresu izgleda da sam zbrisao taj PM, ali ako mi se cini dal Zeleznicka ili ne znam broj 40 i nesto [ovo pisem da bi mi se javio user koji se prepoznao, koji mi je ustekao dve bele neonke, jer mi treba jos :d] dal su CM-ove bile, 317 dinara sam platio par, eno ih u kolima svetle kao blesave. 317 dinara. Pre pola godine mozda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari