Šta je novo?

Ukrali mi Wow account :(

• Začetnik teme Začetnik teme iwcham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

iwcham

Čuven
Učlanjen(a)
29.04.2005
Poena
660
Ukrali mi Wow account. Invalid user/password, kod pass retrieval kaze da mail adresa (s kojom sam registrovao acc.) ne valja. Pisao sam pismo ali nema ih da odgovore vec 10 sati.. Da li znate kakva je procedura i koliko se ceka u ovakvim situacijama?! Account nije bio aktivan 4 meseca i htedoh da obnovim... kad ono....cvetko! Pogledao na wow armory i ni jedan od mojih 4 lvl 80 vise nije medju zivima 🙁(((((((

pricaj mi o tome,nesto stvarno ne stima sa old accountima...poslednji put sam pikao pre 1 god,pre par meseci cisto kao ae da checkiram svoj acc,i nisam mogao ni na sajt da se ulogujem,neko mi je promenio pass i username....

Najbrze je da ih pozoves. Odgovorice ti na mail. Ako imas CD key i ako se nalog vodi na tebe vratice ti bez problema.

Ja mislim da ti je sad idealna prilika da se izlecis od wowa 🙂

iwcham je napisao(la):
Ukrali mi Wow account. Invalid user/password, kod pass retrieval kaze da mail adresa (s kojom sam registrovao acc.) ne valja. Pisao sam pismo ali nema ih da odgovore vec 10 sati.. Da li znate kakva je procedura i koliko se ceka u ovakvim situacijama?! Account nije bio aktivan 4 meseca i htedoh da obnovim... kad ono....cvetko! Pogledao na wow armory i ni jedan od mojih 4 lvl 80 vise nije medju zivima 🙁(((((((
Imam ja jednog ortaka iz Kikinde, isto su mu tako ukrali acc. Poslao im je mail. Ima tu neka odredjena procedura ali nije bila frka, vratili su mu. Potrajalo je 3-4 dana ukupno

ali kako su ti ukrali akaunt kada nisi igrao? kako su došli do tvog passworda ako se nisi logovao? da nije blizzard pobrisao likove? to ne bi smeli da rade ni u ludilu!

Vratili mi account. A lik sto ga je digao je bio dovoljno dijabola da mi uplati wow za 3 meseca. :smackbum: cccc

Jedino sto mi je na Hunteru abandovao Loquenahaka (Spirit beast) da bi tamovao glupog crva. Dosta vremena sam proveo loveci ga.... tako da se nadam da ce da ga vrate 🙁

Promeni password na mail nalogu. Dovoljno je da ti neko drpi password za mail nalog na koji ti je registrovan account i moze da ti promeni password a zatim i mail nalog u samom accountu.
Ako je to uradio jednom, uradice ti ponovo.

Napomena za ostale sa starim accountima:
Morate pre logovanja da uradite merge vaseg wow accounta sa battle.net nalogom. Idite na Wow-europe i tamo cete naci dalja uputstva pri pokusaju prvog logovanja.

P.S. Drago mi je da si uspeo vratiti account 🙂

Hvala!!! To je prvo sto sam uradio, da promenim password za moj Yahoo mail account. On je ubacio pod home account u Yahoo podesavanjima svoj hotmail account, tako da zbog toga nisam mogao da obavim password retrieval, jer je sve islo preko njegovog hotmail-a
U svakom slucaju, lika sad addovao na win live messinger da mu zahvalim na 3 meseca free play.... Mada sve mislim da je to prodato kao legalno nekom jadniku, pa on uplatio 45e 🙁

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno