Šta je novo?

Ukraden Samsung S630 :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

ketika

Slavan
Učlanjen(a)
03.01.2008
Poena
301
Jel ima ko pojma gde prodaju fotoaparate kad ih maznu? Na buvljaku,preko oglasa ili kako vec? :( 1.1.2008.,pre dva dana,uvece,prvog dana nove godine,maznuli su mi ga na glavnoj zeleznickoj u beogradu,i to tako profesionalno da ja i ne znam kad :( Ja sam iz NSa,a u BG sam isla samo da tetki odnesem kolaca i da je posetim,NG cak nisam ni slavila. E dabog da im ruke otpale. To mora da su neki organizovani smradovi.Meni je voz kasnio 1 sat,i posto sam bila nervozna,jos sam i vrisnula kad su rekli jedan sat kasni,jer su svakih 10 minuta najavljivali novo kasnjenje,oni su to iskoristili i ne znam ni ja kako,ukrali mi mog dragog digija .Iako je brat bio sa mnom,oni su to vrlo spretno izveli,a ni ne kontam kako bas mene od 300 ljudi koliko je tamo bilo.A tasna mi bila zatvorena.Nista mi nije jasno :( Muka mi je od tad.Ova godina mi je bajno pocela.Od njega mi je ostao usb kabel,kutija,garancija,i punjac za baterije.
Jel ima ko kakvu ideju? Samo mi nemojte govoriti da sledeci put bolje cuvam svoje stvari,jer osudjivanje sam vec pretrpela.A cuvala sam ga uvek uvek uvek!Cak ga tog dana nisam ni vadila kad sam bila napolju jer je padao sneg,nije mi ni bilo do slikanja.Najvise sam slikala druge,prirodu,pejzaze,vozove... I nemojte govoriti oprosti se od njega.Jer bas sam pre koji dan dobila novi na nagradnoj igri.Dala bih njega samo da mi moj vrate.:(
Uvek je bio sa mnom,nikad niko nije uspeo,cak ni na moru,i drugim drzavama,i eto,u prokletom Beogradu,i to bas na novu godinu! :(

Dakle,jel ima ko kakvu ideju?

hm

Na koga sam ja to upirala prstom? Na lopove,naravno. Pa nisam pogresila.Onaj ko krade zove se lopov,ko god da je to bio. Znaci,nije izgubljen,nego vrlo spretno ukraden.

Vise ne primam nikakve cestitke.Sretna tebi nek je.Meni je bas divna i bajna.

Tja, ne bih da i ja optužujem tetku... Ali stvarno zvuči nadrealno da lopov otvori tašnu, pronađe u njoj digitalac i ukrade ga, a potom ponovo zatvori tašnu.

Nisam sasvim razumeo, jesi li dobila isti takav digitalac, ili neki drugi model?

Mada ne verujem da ima nekih velikih izgleda na uspeh, ali svakako treba da prijaviš krađu policiji.

Poslednja izmena:
drugi je model.Nikon,ali ne znam koji,nije naglaseno,verovatno ce biti neki slabiji. Ali kupicu opet isti.Nije najbolji fotoaparat,ali sam ga volela. ***,neki vole drogu,neki cigare,a ja sam moj fotoaparat.. :( Kad pogledam samo kutiju ne mogu da mi suza ne krene:( , i kad vidim nekog na ulici sa fotoaparatom odmah pomislim da je to moj digi.... da me zove da ga drzim opet... :(
A sta ce policija uspeti? Da prijavim policiji na zeleznickoj u bg? Da bar ne ukrau vise nikome nista,ili da se ljudi obaveste.

Ako je po sredi neka veća banda, ponekad pronađu (meni su jednom ukrali portabl TV iz vikendice, antena je bila slomljena i obavestili su TV servise u okolini da jave policiji ako se pojavi neko sa takvim kvarom, i našli su ko je ukrao, mada ja TV nisam dobio nazad). Imaju oni doušnike i među preprodavcima, oni im ponešto jave, a ovi im za nešto progledaju kroz prste, pa kako ti se posreći. Pretpostavljam da bi trebalo prijaviti onima na železničkoj, pošto je tamo pol. stanica. Ako je zaista ukradeno na ŽS oni 90% znaju ko je ukrao, oni tačno znaju ko tamo "radi".

Ništa, onda prodaj taj Nikon i kupi isti kao taj Samsung, nećeš ni primetiti razliku. :)

Poslednja izmena:
P da,icu opet za bg ,pa cu da ih pitam,znam gde je tamo policija.I da mi se ne vrati,volela bih bar da znam sta se desilo,da bar nesto ucinim.Mada ja ipak hocu njega... Al sta je tu je.Kupicu isti,pa ce taj nadam se popuniti praznine koje je ostavio moj bivsi fotic...

eeee sta bi ti radila da ti ukradu kola, a u BG ih bas dosta kradu. Nikad se ne vezuj za stvari, to ti je moj savet.

eeee sta bi ti radila da ti ukradu kola, a u BG ih bas dosta kradu. Nikad se ne vezuj za stvari, to ti je moj savet.
Slazem se, ne vezivati se za predmete i kucne ljubimce. :smash:

Od policije nema vajde, da sam na tvom mestu pregledao bi oglase, uglavnom se ukradene stvari preprodaju. Mozda ga tako nadjes. Obavezno povedi bar jednog krsnog momka sa sobom. :d

Jedna koleginica je svojevremeno u halooglasima pronašla lika koji prodaje digitalac sa karticom, torbicom, baterijama....ma sve komplet, baš kao što je i ona zaboravila na stolu, u kafiću, nekoliko dana ranije.

Poznajemo se iz viđenja, pa je nikada nisam pita za detalje, ali neko mi reče da su samo pretili liku i da im ga je dao, a druga (čini mi se pouzdanija verzija) kaže da je ona dala 50€ liku, jer ipak je ona zaboravila aparat. Aparat jeste bio polovan, ali je nov takav koštao oko 800€...Canon G4...

Sve u svemu, slaba vajda od pronalaska :(

Canon nikada nije napravio aparat koji se zvao G4. Napravili su G3, pa potom G5. Japanci vrlo često izbegavaju broj 4 jer se izgovar na isti način kao i reč smrt (ši).

Moja greška. U pitanju je bio G3.
U svakom slučaju, prilično skup aparat u to vreme.

E stvarno treba da budes ... da bi zaboravio na stolu aparat od pola kg...

Šta žena zna šta je teško :d

Možemo izvući naravoučenije: Uvek treba imati dva digitalca, jedan koji volite i drugi koji mrzite (Canon nije loš izbor za ovo drugo :-devil-:). Onaj koji volite držite kod kuće, na sigurnom, pod ključem. A nosite samo onaj koji mrzite, i ako vam ga ukradu ne samo da se ne sekirate, nego se još i obradujete. :d

kazu ne treba se vezivati za stvari koje posedujes,
jer u suprotnom one pocinju da poseduju tebe.
ali.....
U prošlosti je bilo stvari koje te baš strava služe, i onda nije bilo ni čudo kad se čovek veže za tako nešto. Sad je to već teže pošto je sve kineski bofl i mahom se raspadne posle godinu dana. :d

Batler je 100%!! Ako pak nema batlera - onda rodbina (tetka, brat - biraj)
Osnove istrazivanja - udri poslugu pa najmilije :D

Koliko ti imas god? Pa gde si ti videla muriju da radi svoj posao...
Nemaš ti pojma šta sve murija ume ako ih neko šarmira. :p E sad, ono jeste, kod vas u Kikindi murija ubija ljude po ulicama iz vica, i tako neke stvari, tako da za tu vašu ne znam šta je & kako je. :smoke:

evo, ja stigoh svezh posle nedeljnog ban-a, pa da zapalim vatru ponovo (valjda idu oni vorninzi prvo, koje btw ne mogu da vidim :S: )

ketika zvuchi kao vrhunski troll, i verujem da ima sasvim druge motive sa ovim "sweet talk-om"

shta sad, ukrali ti digitalni, dobila si novi na nagradnoj igri, al ti ocesh stari, i tvoj tata je jachi od mog tate ?

nije ti to niti mobilni, niti auto, da ti ga bilo kako nadju, i pored chinjenice shto si rekla - "nemojte me kuditi, nemojte mi reci da se oprostim" evo ja ti kazem - chuvaj stvari bolje, i oprosti se od digitalnog.

zavaljace ga lik upola cene polovnog, nekom ortaku iz kraja, i to je to.

Pre godinu dana obise mi stan dok sam bio odsutan svega par sati.
I odnesose sav nakit i dragocenosti koje sam ikad kupio devojci sada supruzi. Bese tu oko 2000 evrica. Pored toga uzese mi i A510 sa punom karticom slika sa cerkicinog prvog rodjendana.
Razmisljao sam da li da uopste prijavim policiji. Na kraju ja pozovem 92 i prijavim kradju, odmah je stigla ekipa cuvenih beogradskih forenzicara, pokupila otiske i videvsi moju skepsu i nevericu u njihov uspeh, pocese da se hvale svojim podvizima.
Da ne bih duzio, recicu ti da se ne zanosis i prijavljujes policiji jer od toga nema vajde.
Ja sam posle pljacke odmah kupio A710. A posto si ti dobila novi digitalac za DZ uzivaj u njemu zacas ces se navici na njega.
Ne vredi tugovati zbog jednog digitalca.:lupko:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno