Jel ima ko pojma gde prodaju fotoaparate kad ih maznu? Na buvljaku,preko oglasa ili kako vec?
1.1.2008.,pre dva dana,uvece,prvog dana nove godine,maznuli su mi ga na glavnoj zeleznickoj u beogradu,i to tako profesionalno da ja i ne znam kad
Ja sam iz NSa,a u BG sam isla samo da tetki odnesem kolaca i da je posetim,NG cak nisam ni slavila. E dabog da im ruke otpale. To mora da su neki organizovani smradovi.Meni je voz kasnio 1 sat,i posto sam bila nervozna,jos sam i vrisnula kad su rekli jedan sat kasni,jer su svakih 10 minuta najavljivali novo kasnjenje,oni su to iskoristili i ne znam ni ja kako,ukrali mi mog dragog digija .Iako je brat bio sa mnom,oni su to vrlo spretno izveli,a ni ne kontam kako bas mene od 300 ljudi koliko je tamo bilo.A tasna mi bila zatvorena.Nista mi nije jasno
Muka mi je od tad.Ova godina mi je bajno pocela.Od njega mi je ostao usb kabel,kutija,garancija,i punjac za baterije.
Jel ima ko kakvu ideju? Samo mi nemojte govoriti da sledeci put bolje cuvam svoje stvari,jer osudjivanje sam vec pretrpela.A cuvala sam ga uvek uvek uvek!Cak ga tog dana nisam ni vadila kad sam bila napolju jer je padao sneg,nije mi ni bilo do slikanja.Najvise sam slikala druge,prirodu,pejzaze,vozove... I nemojte govoriti oprosti se od njega.Jer bas sam pre koji dan dobila novi na nagradnoj igri.Dala bih njega samo da mi moj vrate.
Uvek je bio sa mnom,nikad niko nije uspeo,cak ni na moru,i drugim drzavama,i eto,u prokletom Beogradu,i to bas na novu godinu!
Dakle,jel ima ko kakvu ideju?
Jel ima ko kakvu ideju? Samo mi nemojte govoriti da sledeci put bolje cuvam svoje stvari,jer osudjivanje sam vec pretrpela.A cuvala sam ga uvek uvek uvek!Cak ga tog dana nisam ni vadila kad sam bila napolju jer je padao sneg,nije mi ni bilo do slikanja.Najvise sam slikala druge,prirodu,pejzaze,vozove... I nemojte govoriti oprosti se od njega.Jer bas sam pre koji dan dobila novi na nagradnoj igri.Dala bih njega samo da mi moj vrate.
Uvek je bio sa mnom,nikad niko nije uspeo,cak ni na moru,i drugim drzavama,i eto,u prokletom Beogradu,i to bas na novu godinu!
Dakle,jel ima ko kakvu ideju?