Šta je novo?

"ukljucivanje" bocnih tastera misa?

• Začetnik teme Začetnik teme Keops
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Keops

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2002
Poena
630
Imam totalni NoName od misa koji pored standardna dva tastera i skrola ima i bocna dva tastera koji su u XPu sa default drajverima radili Back i Forward, medjutim u Win98 ne reaguju nikako. Posto je mis NoName (u priznanici je opisan kao Internet Browser mouse PS/2) ne mogu da skinem neke drajvere, ali ako postoji neki univerzalni drajver/program za tako nesto, voleo bih da me neko informise

Hvala,
Dj

Djuradj je napisao(la):
Imam totalni NoName od misa koji pored standardna dva tastera i skrola ima i bocna dva tastera koji su u XPu sa default drajverima radili Back i Forward, medjutim u Win98 ne reaguju nikako. Posto je mis NoName (u priznanici je opisan kao Internet Browser mouse PS/2) ne mogu da skinem neke drajvere, ali ako postoji neki univerzalni drajver/program za tako nesto, voleo bih da me neko informise

Hvala,
Dj
Miš je miš. Trebalo bi da rade bilo koji drajveri od bilo kog miša koji ima isti broj dugmića (i kači se na isti port)

Pokusaj sa geniusovim drajverima, mislim da imaju modele koji imaju i bocne tastere (za opticke varijante sam siguran), eventualno neki logitechov maouseware

http://www.genius-kye.com/download/d_mouse.htm

dakle prvo pogledaj koji geniusov mis najblize odgovara tvom pa onda pokusaj sa odgovarajucim drajverom

Nazad
Vrh Dno