Šta je novo?

Uklanjanje Outlook Express

genijalcin@23

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.06.2003
Poena
440
w2k
IE 6.0

Kako da se definitvno otarasim Outlook Express-a sa masine? Jer postoji neki ključ u registry??? Svaki put kada ga obrisem (add remove soft.), on mi se na ovaj ili onaj nacin vrati...

ZoNi je napisao(la):
Win2000 Lite!

ali ako obrises OE, imaces (potencijalno) neke manje ili vece probleme (npr. neces moci da otvaras .mht fajlove!)

a da to odradim bez reinstalacije winfdosa, postoji neka mogucnost?

Pa ovo shto ti je Zoni "preporuchio" se i radi bez reinstalacije windows-a ... znachi, nije isti princip na kom je radio pre Win9x lite kada se pre instalacije windows-a startovao dotichni program, ovde je situacija drugachija 🙂

Inache, kao shto ti je rekao Zoni necesh moci da otvarash .mht fajlove a mozda ti se jave josh neke anomalije (znam iz lichnog iskustva). Bolje ostavi OE 🙂

ZoNi je napisao(la):
pa, valjda Win2000 Lite to moze i BEZ reinstalacije... (ne znam, nisam tako nesto nikada koristio... niti cu!)

a moze li se znati ZASTO uklanjas OE? Mislim, ja ga NIKADA nisam koristio, ali ne uklanjam ga, jer mi ne smeta...

ne koristim ga ni ja, nego mi sve nepotrebno od tih gluposti leti, a posto sam skoro instalirao w2k (na koji sam potrosio oko sat i po vremenea na podesevanje) zelim da bude "clean install" :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno