Šta je novo?

Ujedinimo se! www.srpskisoftware.cjb.net

Avraam

Slavan
Učlanjen(a)
11.04.2005
Poena
304
Bilo je krajnje vreme da dobijemo tako nesto.

Bravo za seljoInvaders cak mi i refresh pomerio stvarno je naj naj gori, ako nemamo nesto funkcionalno i da malo lici na nesto (ne mislim na grafiku, mislim na zavrsen program (igru)) bolje da ga ne kachimo :)

Ovo je dobronamerna kritika, pa svi uchimo jos uvek, super je seljo za pochetak ali nije za javnost :)

Poslednja izmena:
@nice cream: nije cjb domen, vec samo redirekcija... hosting je na dhostu
@pnjaf: ma to je zezanje... samo ne kapiram zasto je drugi na listi programa??? do pre par sati je bio prvi... ljudi cim vide da je lose, odma' skidaju :p
@Wolfman: dugo vec patim za download.co.yu, pa sam odlucio da preduzmem nesto

@ostali: samo postavljajte programe, sto vise - ali u skladu sa pravilnikom!

Trebalo bi ukloniti te sitne *******cije koje nicemu ne sluze... Mislim, ako hoces da to bude srpski download.com a ne programerski internet corner, onda programima tipa "evo primera kako u par linija koda moze to i to" tu nikako nije mesto...

PS. i ja sam se upisao :)

Srki je jedan od aministratora, obrati se njemu ;)

znam zato sam i rekao ;)

p.s. citajte pravilnik

Redizajn i rewrite

www.srpskisoftware.cjb.net je redizajnuvan i engine je promenjen...
Zato je poterbno se ponovo registrovati i ponovo ubaciti programe koji mi nismo ubacili (obecavamo da vise necemo menjati engine ;) )

Ovo ima potencijala da postane ozbiljno, ali mu treba ozbiljno i pristupiti. Kao prvo, mislim da treba naci ozbiljan hosting i registrovati tl domen.

e, registrovah se na site, i dobih provatnu poruku sa linkom do pravila... koja ne postoje... tachnije, link je "slep"... :(

ja se izvinjavam, upravo nadjoh pravilnik.... retard
verovatno je najbolje da modovi pobrishu ove moje poruke...

Vrh Dno