Šta je novo?

Uiq camera games?

frenchie

Čuven
Učlanjen(a)
21.07.2002
Poena
620
pre neko vece sam kod prijatelja na nokia-telefonu sa symbianom video igru koja radi zajedno sa kamerom (slika sa kamere se koristi kao pozadina za igru....) zove se musquitos i nesto tipa virus...
da li postoji jos takvih programa, naravno za uiq symbian platformu?

svakako ako postoje i utilitarni programi slicne prirode - dolaze u obzir

svaka informacija je dobrodosla
hvala

To:"...nesto tipa virus"je virus koji je sakriven u jednoj od verzija te igrice koja,koliko ja znam,postoji za series 60 ali ako neko zna gde ima i za UIQ onda... ja neznam!
Pozdrav ,)

ovo sto sam ja video je zaista gadjanje u neke viruse koji idu po ekranu, a to da se u musquito's igri dobijao virus sam cuo....zapravo procitao! obe igrice su na slicnu "temu" samo su efekti drugaciji, samo su komarci daleko duhoviitiji...

Ima i ping pong preko kamere i blutooth-a!

potrazi na ruskim linkovima games and appl i naci ces sve sto ti je potrebno imas oko 20_tak igrica koje se igraju preko kamere musquitos ima virus koji neobavesteno salje poruke nekom centru ali nebrini kod nas to neradi ja licno igram tu igru
Mohrun
musquitos
Marbles
Highway 3D.....itd
inace preporuci bih ti da downlodujes i Symantec anti virus za mobilni sadrzi u sebi oko 300 anti virusa i ima Firewall probaj da ga downlodujes sa glavnog linka pozz

Nazad
Vrh Dno