Šta je novo?

Hardver UIpgrade GPU

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Xzibo

Poštovan
Učlanjen(a)
22.11.2016
Poena
55
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600 / Stock
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B550M-PLUS
RAM
Kingston Fury 16GB Renegade DDR4 3600MHz CL16
GPU
Asus Strix RX 470 4GB - OC
Storage
Samsung 860 EVO 500gb, KC3000 1tb
PSU
LC600H
Kućište
NZXT H5 Flow RGB
Monitor
/
Miš & tastatura
Logitech G502 Hero/ HYPERX ALLOY RGB Red Linear
Laptop
/
Tablet
/
Mobilni telefon
S24
Pametni uređaji
/
Steam
https://steamcommunity.com/id/xzibo
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav ljudi, posle kupovine Ryzen 5 5600, 2x8gb DDR 3600mhz CL16 i TUF B550M-Plus. Trebam promeniti i GPU pa me zanima da li postoji neka opcija do 300 evra da vredi uzeti, trenutno imam Strix RX 470 4gb ali moram da promenim ventilatore ( jedan je oslabio). Iskreno za moje potrebe i taj RX 470 je dovoljna zato sto igram WOW, Dotu i mozda neki put Warzone.
Moze i KP, novo > polovno.

Radeon RX6600

trenutno imam Strix RX 470 4gb ali moram da promenim ventilatore ( jedan je oslabio). Iskreno za moje potrebe i taj RX 470 je dovoljna zato sto igram WOW, Dotu i mozda neki put Warzone.

Skini mu oplatu, promeni pastu, i nabudži dve dvanestice AC ili neke malo boje.

KP ili Aliexpress ako želiš baš takve ventilatore. Ponekad zna biti cim da se nađu i kvalitet zna biti upitan (ako je sa Alija neki zamenski).

vladat1 je mislio nešto ovog tipa na kraju krajeva... jer uzimaš proverene stvari (Arctic P12-ice npr).

Pozdrav ljudi, posle kupovine Ryzen 5 5600, 2x8gb DDR 3600mhz CL16 i TUF B550M-Plus. Trebam promeniti i GPU pa me zanima da li postoji neka opcija do 300 evra da vredi uzeti, trenutno imam Strix RX 470 4gb ali moram da promenim ventilatore ( jedan je oslabio). Iskreno za moje potrebe i taj RX 470 je dovoljna zato sto igram WOW, Dotu i mozda neki put Warzone.
Moze i KP, novo > polovno.
Možda Rx 6600xt Xfx Qick 250e polovno/domaća garancija.
A za ventilatore uzimao sam za te polaris karte,bile su najjeftinije za 1kom 1000 din..na kp.

Poslednja izmena:
KP ili Aliexpress ako želiš baš takve ventilatore. Ponekad zna biti cim da se nađu i kvalitet zna biti upitan (ako je sa Alija neki zamenski).

vladat1 je mislio nešto ovog tipa na kraju krajeva... jer uzimaš proverene stvari (Arctic P12-ice npr).

Nasao sam nekog na KP oko 2k prodaje asus ventilatore za sve te graficke, verovatno ce slabije raditi nekgo 2 arctic ali manje cu se muciti oko postavljanja.

Nazad
Vrh Dno