Šta je novo?

Hardver UIpgrade GPU

• Začetnik teme Začetnik teme Xzibo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Xzibo

Poštovan
Učlanjen(a)
22.11.2016
Poena
55
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600 / Stock
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B550M-PLUS
RAM
Kingston Fury 16GB Renegade DDR4 3600MHz CL16
GPU
AMD RX9060XT 16GB
Storage
Samsung 860 EVO 500gb, KC3000 1tb
PSU
Corsair RM650X
Kućište
NZXT H5 Flow RGB
Monitor
Samsung 27" QHD Odyssey Monitor G5 G50D
Miš & tastatura
Logitech G502 Hero/ HYPERX ALLOY RGB Red Linear
Laptop
/
Tablet
/
Mobilni telefon
S24
Pametni uređaji
/
Steam
https://steamcommunity.com/id/xzibo
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav ljudi, posle kupovine Ryzen 5 5600, 2x8gb DDR 3600mhz CL16 i TUF B550M-Plus. Trebam promeniti i GPU pa me zanima da li postoji neka opcija do 300 evra da vredi uzeti, trenutno imam Strix RX 470 4gb ali moram da promenim ventilatore ( jedan je oslabio). Iskreno za moje potrebe i taj RX 470 je dovoljna zato sto igram WOW, Dotu i mozda neki put Warzone.
Moze i KP, novo > polovno.

Radeon RX6600

trenutno imam Strix RX 470 4gb ali moram da promenim ventilatore ( jedan je oslabio). Iskreno za moje potrebe i taj RX 470 je dovoljna zato sto igram WOW, Dotu i mozda neki put Warzone.

Skini mu oplatu, promeni pastu, i nabudži dve dvanestice AC ili neke malo boje.

KP ili Aliexpress ako želiš baš takve ventilatore. Ponekad zna biti cim da se nađu i kvalitet zna biti upitan (ako je sa Alija neki zamenski).

vladat1 je mislio nešto ovog tipa na kraju krajeva... jer uzimaš proverene stvari (Arctic P12-ice npr).

Pozdrav ljudi, posle kupovine Ryzen 5 5600, 2x8gb DDR 3600mhz CL16 i TUF B550M-Plus. Trebam promeniti i GPU pa me zanima da li postoji neka opcija do 300 evra da vredi uzeti, trenutno imam Strix RX 470 4gb ali moram da promenim ventilatore ( jedan je oslabio). Iskreno za moje potrebe i taj RX 470 je dovoljna zato sto igram WOW, Dotu i mozda neki put Warzone.
Moze i KP, novo > polovno.
Možda Rx 6600xt Xfx Qick 250e polovno/domaća garancija.
A za ventilatore uzimao sam za te polaris karte,bile su najjeftinije za 1kom 1000 din..na kp.

Poslednja izmena:
KP ili Aliexpress ako želiš baš takve ventilatore. Ponekad zna biti cim da se nađu i kvalitet zna biti upitan (ako je sa Alija neki zamenski).

vladat1 je mislio nešto ovog tipa na kraju krajeva... jer uzimaš proverene stvari (Arctic P12-ice npr).

Nasao sam nekog na KP oko 2k prodaje asus ventilatore za sve te graficke, verovatno ce slabije raditi nekgo 2 arctic ali manje cu se muciti oko postavljanja.

Nazad
Vrh Dno