Šta je novo?

uh....ubicu se...

Crnogorac081

Slavan
Učlanjen(a)
06.07.2004
Poena
319
ajde neka mi neko kaze kako cu da maknem u XP adresu na pocetnu stranicu kad otvaram explorer? Kad udjem u Generaal u Internet Options na tu stavku sva su mi polja disablovana....help....od nedavno sam na xp-u....

Kako mislis disable-ovana.Imas li neki program za tweak windowsa.

Meni to lici na spyware.Idi na www.nospy.com i skini program koji ce ti resiti problem.

hvala sredio sam... a kako sad da sredim kad god idem na dial up konekciju on mi bira tamo neki broj od 16 cifara ?

:)
Nakupio si se nekih trojanaca i adware-a. Skini spybot s&d, ad-aware, a i neki antivirus, pa procisti sistem od djubreta. Takodje, moras da koristis i neki firewall, da ti opet takve stvari ne bi upadale.

FireWall ti netje spreciti te upade, 90% takvih stvari sam skines i aktiviras, nesvesno :D

Pa, nemoj da nesvesno (nesavesno :)) koristis racunar :d

.ebi ga sta cu sad...znam da sam u 98.ici cackao nesto u registru...makao sam sve te gluposti jos mi je ostao jos samo taj za dial up konekciju. Na username mi doda neki broj i promijeni broj telefona,zna li neko o kakvom se programu radi i kako se to popravlja ?

P.S: Kako da udjem u administratorski nalog na xp, ovaj nalog koji ja koristim je administratorski ali nece da mi udje u registry....help ?

Crnogorac081 je napisao(la):
P.S: Kako da udjem u administratorski nalog na xp, ovaj nalog koji ja koristim je administratorski ali nece da mi udje u registry....help ?

Hmz, si probao: start -> run -> regedit
A ako tako netje probaj kad imas prozor za logovanje da stisnes 2x ctrl+alt+delete i da ukucas Administrator bez pass-a ... A ako si stavio pass na njega seti se koji je :D ili idi u computer managment pa u users i stavi drugi pass ako si na administratoru kao sto kazes :trust:

A kad pocistis sva ta *****, mogao bi cisto preventive radi da predjes na neki drugi browser: Mozilla/Netscape, Firefox, Opera i sl. cisto da bi u buducnosti imao manje problema.

Pozdrav,
Doggy

Nazad
Vrh Dno