Šta je novo?

Ugradna rerna

thegreataltochef

Zapažen
Učlanjen(a)
28.02.2022
Poena
21
Prijatelji, potrebna mi je pomoć. Kupujem ugradnu rernu. Budžet mi je trenutno ograničen jer moram da kupim još neke stvari kao što je plinska ugradna ploča ili indukcija još nisam odlučila. Ono što mi je potrebno je pre svega multifunkcionalna rerna minimum 71L ali to je minimum minimuma. Mogla bih da izdvojim do recimo 40 hiljada za rernu ako je na akciji recimo nekoj. Mene buni, mnogo informacija, dezinformacija, oko brendova. Sitni aparati su mi svi Bosch. Znam da svaki ciga hvali svoga konja ali svako iskustvo je dobrodošlo. Inače se bavim proizvodnjom vanilica i ružica kolača, i inovativnom zimnicom. Ali za zimnicu imam u selu smederevce tako da mi za to nije potrebno. I kulinarski sam bloger. Imala sam gorenje ali više ne. Koja se robna marka pokazala ok u cenovnom rangu koji sebi mogu da priuštim? Uhhh ala sam opširna ali šta ću ☺️ Hvalaaa

Pozdrav ljudi. Trazim neku ugradnu rernu do 60-65k recimo, mada moze i nesto visa cifra da bude. Ima solidnih popusta na Bosch (serie6), Electrolux i Aeg. Koji brend i model bi preporucili?

Код Бош серије 6 обрати пажњу да купиш рерну која показује време када се укључи. Ја се зезнух и купих модел који када се укључи на дисплеју показује температуру, али не и тачно време, а то се мојој госпођи не допада. Наравно, тачно време показује када је рерна искључена. У односу на страру Бош рерну, дисплеј има лошији приказ током дана, тј. стара рерна је имала црвене бројеве који су били тиком дана лако читљиви, а нова има ЛЦД дисплеј са белим бројевима који су током дана лошије видљиви (ако си рецимо навикао на рерни из даљине да провериш колико је сати). Ако немаш ове чудне навике као и ја, онда ти то неће бити проблем.

Мој модел је HBG536ES3 и има солидан број програма и функција, али и претходно описану ману. Реално се користи пар програма и евентуално функција брзог загревања.

Vidim da Candy trenutno daje 7 godina garancije na ugradne elemenate pa me zanima sta mislite o njihovim rernama i ostaloj beloj tehnici uopšte

Edit: ok, upravo videh u drugoj temi da imaju generalno loš kvalitet
Ja imam Candy pec i to je imam 3 godine i odlicna je.Svaki robni proizvodjac ima losu seriju proizvoda.Bitno je da se dobro pretrazi iskustva kupaca u svetu i na taj nacin odluci za odredjeni model a ne za proizvodjaca.Ovde kod nas ljudi se loze na proizvodjace a neznaju sta je unutra od delova i ko ih je radio.
A znaš li šta može biti problem oko ovog kontinuiranog uključivanja i isključivanja rerne kada radi ventilator?
Zaprljao se senzor.Kod tebe treba generalno ciscenje.U glavnom senzor ukljucuje i iskljucuje prekidac nakon dostignute zeljene temperature.

Poslednja izmena:
Vrh Dno