Šta je novo?

Ugašen btjunkie

5 sati i samo jedan RIP - eto koliko je bio bitan :)
(ili je toliko bitan da su svi toliko u zalosti da ne mogu ni da zaplacu :D)

Na forumu su uglavnom napredni korisnici. Alternativa ima mali milion. Nije kraj sveta sa gubitkom btjunkie-a :)

Onda pare od adsl-a preusmeris na prenosni hdd veceg kapaciteta i onda krenes na turneju od drugara pa do komsije i rodbine, razmenis serije, filmove, muziku, igre ... Kao sto je nekad bilo samo sto se tad rezalo na cd-ove i cenilo to sto se donese kuci, bilo da je multimedija bilo da je nesto privatno, iz kucne kolekcije.

Kako nije zabrinjavajuće , šta je još ostalo ? Rutracker je beskoristan za filmove , recimo, jer je sve sa glupom ruskom sinhronizacijom. Jako mi je žao btjunki a skoro sve filmove sam skinuo odatle ... R.I.P. :( :(

Poslednja izmena:
Filmovi na rutrackeru su uglavnom sa dual audio stream-om. Nije istina da su svi samo na ruskom.

Btjunkie je javni tracker, tako da skoro sve sto je bilo tamo, ima i na pirate bay i ostalim javnim tracker-ima.

Meni su zapadali ti , što imaju samo sinhronizaciju. Ne mogu znati potpunu istinu i kako se može pretpostaviti govorim iz svog iskustva, kao što svako pametan naslućuje.

Poslednja izmena:
Uglavnom pise za verzije filmova na rutrackeru sta ima od audio strimova, tako da treba procitati info pa potom odluciti sta skinuti.

Htedoh da skinem argentinsku seriju "Resistire", ali ispostavilo se da nema tog originalnog zvuka, a da slušam sa ruskim glasovima je bedno. Zar im ne smeta da gledaju filmove i serije u kojima se ne čuju autentični glasovi glumaca, koji imbecilizam, strašno.

Poslednja izmena:
Ja samo koristim http://thepiratebay.se/ ima sve novije a i starije fajlove a ima i komentare od fajla sto skidas pa ako negde zapne npr.nece igrica da radi i sl.uvek mozes da procitas komentare ostalih clanova pa tako nadjes resenje a i ne treba registracija!

Da li registracija ima neke prednosti, pošto vidim da postoji ? Trebala mi je neka stara igra jednom, sa piratebay a je skidanje bilo jako sporo , nadam se da inače nije tako, sa sa btjunki a je listom bilo dosta brzo.

Poslednja izmena:
Rutracker je down, da li slučajno ili ne ...

Pa ako hoces da postavljas torent za skidanje onda se moras registrovati a ako hoces samo da skidas onda samo odaberi sta te interesuje i ubaci u torent za skidanje nema potrebe za registracijom

Poslednja izmena:
Hvala. Rajax. Rutracker je i ranije znao da bude nedostupan, možda je samo neki tehnički razlog u pitanju.

Evo trenutne situacije (info sa irfree):

lately, most of File hosting services are taking some security actions before SOPA:

- MegaUpload.com (Down) [TakeDown]
- Easy-Share.com/Crocko.com (Closed affiliate program)
- EnterUpload.com (Down) [Redirect]
- FileServe.com (As good as dead)
- FileSonic.com (As good as dead) [Closed affiliate program; Sharing/downloading disabled]
- FileJungle.com (As good as dead) [Closed affiliate program; Sharing/downloading disabled]
- FilePost.com (Closed affiliate program; Suspending accounts with infringing material)
- GlumboUploads.com (Closed affiliate program)
- GrooveFile.com (Dead)
- MegaShare.com (Closed affiliate program)
- UploadStation.com (As good as dead) [Closed affiliate program; Sharing/downloading disabled]
- Uploaded.to (Blocked U.S. Visitors)
- Uploading.com (Closed affiliate program)
- VideoZer.com (Closed affiliate program)
- VideoBB.com (Closed affiliate program)
- x7.to (Dead)
-oron.com (Closed affiliate program)

- turbobit.net (Blocked U.S. Visitors)

- US IP traffic is now blocked in most of file hostings .

Isohunt je jos ziv, a dokle ce ?

Vrh Dno