old_bookmaker
Darth Vader's accountant
- Učlanjen(a)
- 19.08.2015
- Poena
- 235
Da li smo oborili rekord Albanaca, najkasnije postignuti gol, ovim golom u 95-tom minutu?
SMS u klubovima igra odlično, to što ne igra dobro u reprezentaciji je neki drugi problem.Ja sam licno mislio da S E R G E J A guraju da se sto bolje proda kad je bio aktuelan Lazio i jos jedan klub (valjda Manchester City, ne secam se), sad se prodao i jos uvek ga guraju.
Kakvo grejanje klupe Vlahovica spominjes? Lik odigrao 33 utakmice u seriji A ove sezone i bio drugi strelac ligeJa ne volim Sergeja, mislim da ga je odavno trebalo skinuti sa spiska kao što je i skinut od ljudi koji su imali jaja.
Trčkara pored ovog što je dao gol i još mu skloni sa šuta da mu ne smeta.
Mitrović realno dobar koliko mu je malo sreće falilo. Joviću nikako zvezde da se poklope od Nemačke lige a ume čovek.
Vlahović i nije tako loš ali fali mu nešto u postavci. Ne greje klupu bezveze u Juventusu.
Zivkovic se uvek trudi, ni on ni Pavlovic recimo nemaju kvalitet ali trude se svakuRealno nezasluženo hvala Slo što su se povukli, ali to se dešava. Nama doduše prvi put da damo gol u poslednjoj sekundi i kakvo takvo loženje za dance.
Opet naravno nevidljivi Živković, Ilić, Vlahović, Mitrović promašio 3 lepe šanse, Tadić neprimetan, SMS posebna priča, Jović osim gola standardno neprimetan. Samardžić i Birma odmah uneli nešto. Prelazna ocena samo za Pavlovića, Milenkovića, Lukića. Nadam se Samardžić i Birma od početka napasti Dance pa šta bude. Ako bude isto ovako što ne isključujem onda bilo kuda kiki svuda.
Sve je to ok ali mu jednostavno u reprezentaciji ne ide, to je pandan situaciji sa Jokicem, moze da bude MVP NBA lige ali ako ne klikne s ekipom onda je visak.SMS u klubovima igra odlično, to što ne igra dobro u reprezentaciji je neki drugi problem.
Kakvo grejanje klupe Vlahovica spominjes? Lik odigrao 33 utakmice u seriji A ove sezone i bio drugi strelac lige
Zivkovic se uvek trudi, ni on ni Pavlovic recimo nemaju kvalitet ali trude se svaku
Trudi se sve stoji ali je tanak, spor, nema dribling, limitiran prosek igrač. Pavlović nema kvalitet?😂 Ne znam šta ti gledaš ali je on jedan od retkih naših najboljih igrača u svakoj utakmici.Kakvo grejanje klupe Vlahovica spominjes? Lik odigrao 33 utakmice u seriji A ove sezone i bio drugi strelac lige
Zivkovic se uvek trudi, ni on ni Pavlovic recimo nemaju kvalitet ali trude se svaku
Jović je isto prosek igrač. Generalno svi manje daju u reprezentaciji nego u klubovima, a to je ego problem. Psihijatar nam treba pod hitno.Sve je to ok ali mu jednostavno u reprezentaciji ne ide, to je pandan situaciji sa Jokicem, moze da bude MVP NBA lige ali ako ne klikne s ekipom onda je visak.
Zato što nemaju 00 da kažu ono što misle, svi od reda.Auh,kako im je Rade Bogdanović sve lepo objasnio sad u studiju,neverovatno kako ostali brane i ućutkavaju čoveka.
Lik se vraca na pricu o SMSu koja je stara 5+ godina kad su digla prasina za njim dok je bio u Laciu.Kolko je glup ovaj novinar, ovakvi su najveći kanceri, ne zna ništa o fudbalu, a svako pitanje i komentar mu je pretenciozan...rade sve lepo i realno objasnio, kaze lepo čovek mi ne znamo, ni tehnički ni taktički, ova budala priča, al mi imamo vrhunske igrače koji odlično igraju u evropi, kakve bre igrače mi imamo
Nije čovek mogao da vidi jer je bio zauzet molitvom.Jadno. Piksi je previše jadan. Jedva mu se noge vide iz nečijeg dupeta. Lik pita jel Jović postigao gol? Na kakvim je on tabletama. Propast.
Bih se slozio. Sa tom generacijom smo obavezno prolazili prvo kolo (mislim da Mihu i ekipu),igrali jako lep fudbal,nismo se bojali nikog. To sto je posle Mijatove prečke krenulo nizbrdo,to je druga prica. Ta ekipa tada je ekipe poput Slovenije punila 3-5:0.Ovi sada su dno dna,msm da nize od ovog ne moze. Jos sad Pixi kad krene sa dramskim pauzama kao veliki vodja,vidi se ko sastavlja ekipe.Nismo mi uradili nista ni kad smo stvarno imali vrhunske igrace.![]()
Danci imaju 6-7 igrača u premier ligi i ekstremno disciplinovano igraju, ako ovi naši drastično ne promene pristup igri, samleće nas.Meni najviše smeta, što ja verujem da bi mi sa iole normalnim trenerom, barem imali neku organizaciju i znalo bi se ko šta radi i samim tim imali neku šansu da uradimo nešto, ovako uvek gubimo zbog ega budale...kad je muslin bio trener, igrala je većina igrača ko i danas i sve utakmice smo dobijali 1 0 i onda dodje ova budala i sad svaki mec primimo po gol, a u napadu šta uradimo...mi igramo 3 5 2, pogledajte sad dance što slično igraju ko njima igra ta krila/bekove, dve mašine mele i kristijansen, trce ceo mec ko navijeni gore dole, a nama večito povređeni kostić i živković, koji je dobar igrač, al ne moze on u odbrani ništa to da isprati, a ni sredina mu ne pomaže, stalno bude na vetrometini brani jednog, a drugi mu utrcava iza ledja
Odigraju "bratski" nerešeno i posle protiv Slovenije i nas im i nereseno završava posao..ajmo prognoze za 🇩🇰 🏴
nerešeno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari