Šta je novo?

UEFA CL 2006/2007-perfornmanse

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Kako vam radi ova igra, meni na Athlon 3200+ sa 2Gb RAM-a i GeForce 7600GT (256Mb DDR3) seče neverovatno, praktično je neigriva. O čemo se tu radi? Na netu niko ne spominje performanse

Poslednja izmena:
na mojoj konfiguraciji sa strane igra klizi u 1024x768 sa 4x AA.

ja igram u 1280x1024 sa sve na high a aa i ap su mi na app. controlled i glavi ubija, jedino sto sumnjam da Vista ima veze sa tim, obzirom da mi C&C3 sa sve na ultre high sa aa i u 1280x1024 prosto teče

Meni igra prilicno trza u 1400x900, pre bih rekao da je u pitanju neoptimizovanost nego neki realni hardverski zahtevi engine-a.

FIFA serijal poslednjih godina pati od iste boljke, tako da nije do vas.
Na srecu, resenje postoji :)

Idite u direktorijum u koji ste instalirali igru:

UEFA Champions League 2006-2007\data\cmn\

Nadjite cfg_pc_h , otvorite, u njemu nadjte liniju RENDER_RATE_MODE i promenite vrednost na 2, sta god da je ukucano.

Znaci, RENDER_RATE_MODE = 2

Ovo je resenje ako igrate na High, mozete da promenite i za ostale profile u drugim ini fajlovima u istom direktorijumu.

Nadam se da sam pomogao ;) Sa konfiguracijama koje ste pominjali, ima da leti :)

PS: sve ovo je iz glave, posto nemam instaliranu igru, ali to je to...

Poslednja izmena:
Stavio sam RENDER na 2 (bio je na 7) i sve sto sam dobio je ruznija grafika koja je i ovako ruzna a igra je i dalje slow motion kao sto je i bila

FIFA serijal poslednjih godina pati od iste boljke, tako da nije do vas.
Na srecu, resenje postoji :)

Idite u direktorijum u koji ste instalirali igru:

UEFA Champions League 2006-2007\data\cmn\

Nadjite cfg_pc_h , otvorite, u njemu nadjte liniju RENDER_RATE_MODE i promenite vrednost na 2, sta god da je ukucano.

Znaci, RENDER_RATE_MODE = 2

Ovo je resenje ako igrate na High, mozete da promenite i za ostale profile u drugim ini fajlovima u istom direktorijumu.

Nadam se da sam pomogao ;) Sa konfiguracijama koje ste pominjali, ima da leti :)

PS: sve ovo je iz glave, posto nemam instaliranu igru, ali to je to...

Znate kako. Ja imam Athlon 3000+ sa 2GB RAM-a i 7600GT pa mi savrseno radi sve na high ukljucujuci i AA. Ali u pravu je ivan da igrice fifa serijala znaju da se izbaguju na mali milion nacina.

Nazad
Vrh Dno