podravljam svako udruzivanje protiv zlih monopolista

, ali meni je najmanji problem ta kradja protoka. kad god sam imao problem u toku radnog vremena korisnickog servisa resen je za 5 minuta. jedino je iritantno kad pokusas nesto da raspravis sa onim zenama u naplati - al to je razumljivo, one zaista nemaju pojma niocemu, nije da se foliraju.
al' ja bi nekako da ih pritisnemo da uvedu neke izmene.
1) mnoooogo su skupi.
najjeftiniji megabajt je u 50-80 gb "flat rate" paketu - 2.1din. dakle to je granica za koju sigurno znamo da nisu na gubitku. paket od 650mb je 2245din, tj. ~3.45din/mb. da je 2.1din/mb 650mb bi kostalo 1365, tj. oni ti cisto na razliku "na veliko/na malo" uzimaju 880 din!!! ja sam slab s tom ekonomijom, mozda to jeste neki poznati poslovni princip, al' kad je internet u pitanju mislim da je cista kradja.
2) pazi ti ponudu da za 6200 din depozita mogu da ti ukljuce 1500mb :cuss:
1300 mb je 4180, tako da je 1500 odprilike 4800! umesto da te stimulisu da to uradis tako sto ce da ti daju povoljan dil, tj vise mb, oni oce da maznu 1400 din!!! 2000mb je minimum minimuma.
3) smrdljivi game paket.
nepodesen cs server na kome je uvek 0/20 igraca. sbb nadprovajder je beotel, tako da bi mogli da ih pritisnemo da s njima sklope dil o povoljnom obrcunavnju internog saobracaja sbb<>beotel i smim tim sbb korisnik<>beotel cs server. ako ja dobro kapiram stvari, kod takvog sobracaja oni nemaju nikakve (specijalne) troskove prema trecim. onda bi game paket imao smisla, a sto se mene tice ne bi mi vise tol'ko ni smetale druge cene. za mene je sve pocelo kad sam se navuk'o na cs pre neku nedelju.

a cs JEDE protok.
sta ostali (i sbb korisnici i drugi) misle o ovome? sbb u sustini nema puno korisnika (bar mislim), a ja imam adrese njih dosta (par puta su poslali obavestenje prostim cc

), tako da mislim da nije bas naivno da se predstavimo jednim sinhronizovanim prekidom upotrebe od par sati.
i ako ptt kds likovi mogu ikako da izbegnu da utrljvaju so u ranu, bio bi im zahvalan.