:type: Imam 37 godina , zivim odvojeno od roditelja nekih 20 godina , zaposlen sam u firmi koja se bavi kupovinom - adaptacijom - prodajom stanova , zaradjujem prilicno !
Mama mi je domacica celoga zivota a tata penzioner zadnjih 10 godina . Radim po 10 sati dnevno , 6 dana u nedelji . I veruj mi da bih rado opet trosio sate na igrice kao pre 15 ili 20 godina ,
umesto sto provodim zivot po baustelama , kada me nista drugo nije interesovalo sem toga i po neke devojcice . Makar i na sporijim konfiguracijama . Ali , zivot ne bira i ne pita mnogo .
Kompjutere volim , i dalje sam zaljubljen u njih , jos od commodore-a 64 iako nismo nikada imali para da ga kupimo ( mi : tata , mama i ja , iako sam bio uvek dobar ucenik ) .
Gledam da na svakih 4 do 5 godina sebi uzmem novu zver . I nije mi zato zao da danas potrosim pare na svoje prohteve i bubice , kompenzujuci tako sve ono sto nisam davno imao .
Sve svoje kupujem od novca zaradjenog tesko . I vec dugo od roditelja dobijam samo iskren zagrljaj i po neki poljubac

i sve cesce njihove racune . Ali neka samo oni meni jos pozive .
Mamin nedeljni rucak je i dalje najbolji iako se hranim uglavnom van kuce ostalim danima .
Imam cak ideju i za sledecu konfiguraciju 2012 . Jos ozbiljniju zver . I verovatno i skuplju .
Mozda je malo arogantno sto ti ovako odgovaram , ali nije mi to namera . Zelim samo da budem iskren .
Poenta pitanja je bila sta bih zaista dobio , a ne da li je moj postupak isplati ili logican ili sta god vec . Svestan sam da su racunari sve snazniji i da ce biti jos bolji vremenom .
Kolika snaga je kome koliko potrebna je vise stvar licnog izbora . Ali u svima nama , verujem , postoji glad za malo vise . Tako sam i ja pozeleo da osetim to kako PC radi na
5 ili mozda 6 GHz kada sam postovao . Svakako , nije mi namera da se jos uvek bavom overklokovanjem posto sam amater .
Veruj mi da bih rado kupio ferarija makar mi on vecinu vremena samo stajao u dvoristu

. Iskreno , i oni koji ga zaista i imaju i njima on vise vremena stoji u dvoristu
Sam pogled na njega bi mi davao puno osmeha
I taj ferari mora da vozi sporije kada je ogranicenje 130 , ali to onima koji imaju za njega ne smeta da ga sebi kupe .
Hvala svima koji su mi odgovorili
Posebno @ __zevs__