Šta je novo?

ubio sam Fuji-ja, šta da kupim?

Lug11322

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2007
Poena
320
pre neki dan, subota beše, odapeo mi moj verni Fuji F70EXR. potreban mi je kompakt, a ne daje mi se nešto puno para. zagledo sam seu, opet Fuji-ja, http://pcfoto.biz/1004_Fuji-FinePix-F660-EXR , pa me zanima, dal ga je neko kojim slučajem probo!? na papiru mi deluje kao dostojna zamena., i za taman otprilike, toliko para, koliko bih se ispružio.

Poslednja izmena:
Ne razumem sta znachi "navukao sam se na EXR senzor", a aparat pravi krs fotke ? :d Koga boli koji je senzor ? Batalite specifikacije ljudi, to ne govori skoro nista o bilo kom uredjaju...

Sta ima bolje ? Pa tebi jos nije jasno da di kupio najgori fotoaparat za te pare. Ima bolje za 100e, za 150 mozes da biras. Recimo bilo ooji Canon za pare koje imas i nema greske. Do 250 isto, Canon S110 ili 120, ne znam koji kosta toliko.
OK, onda cu verovatno S110. Da li ti znas iz kog razloga SX240/SX270/SX280 pravi bolji video od S100/S110, da li je to do autora snimka ili do aparata? I da li video snimci imaju neka ograniceno trajanje od nekoliko minuta (kao sto imaju neki aparati) ili su ograniceni samo velicinom memorijske kartice?

Vrh Dno