Šta je novo?

ubio sam Fuji-ja, šta da kupim?

Lug11322

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2007
Poena
320
pre neki dan, subota beše, odapeo mi moj verni Fuji F70EXR. potreban mi je kompakt, a ne daje mi se nešto puno para. zagledo sam seu, opet Fuji-ja, http://pcfoto.biz/1004_Fuji-FinePix-F660-EXR , pa me zanima, dal ga je neko kojim slučajem probo!? na papiru mi deluje kao dostojna zamena., i za taman otprilike, toliko para, koliko bih se ispružio.

Poslednja izmena:
A koji bese ovo telefon? :d

Nexus bash popravio kameru :)

Uh... pitam se kakav li bi bio raw :d Da moze nekako da se izhakuje, pa da se izvuce raw pre postprocess-a i ovog blagog :d noise reduction-a.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

P.S. Vidi ako mozes nekako da ga vratis, pa da uzmes jedan krsteni S110 :) (glasno razmisljanje)

Vidi da li hocje da ti zamenu za PCNet 50801, Rotech bez doplate. Vidim da u e**i ima za 700din.

P.S. Vidi ako mozes nekako da ga vratis, pa da uzmes jedan krsteni S110 :) (glasno razmisljanje)

Ovo isto sam i ja razmišljao da predložim, trenutno imam S110, a pre toga Fuji F300, međutim Lugi je napisao da bi se pružio 140 EUR za Fuji, i to je to. I nadao sam se da Fuji ipak može da izvuče malo više, ali sad kad vidim ove fotografije nije mi jasno kako su uspeli ovo da naprave od F serije. Već kad sam ja uzeo F300 su smanjili senzor, i povećavali broj MP, a vidim da su taj trend i nastavili dok nisu ugasili F seriju!?
Moj zaključak je da definitivno vredi dodati još 60ak evra za Canona, ovo je najgora varijanta, platiš, ne toliko jeftino, krš kameru, a za relativno malu doplatu može da se nađe nešto daleko bolje.

Moj zaključak je da definitivno vredi dodati još 60ak evra za Canona, ovo je najgora varijanta, platiš, ne toliko jeftino, krš kameru, a za relativno malu doplatu može da se nađe nešto daleko bolje.

Ah da, prevideo sam taj momenat od 140€. Tacno, najgora varijanta - placeno ne bas malo para, dobijeno to sto je dobijeno, a za samo 50% vise (kad ide june, nek ide i uze) dobio bi se zverko koji bi patos pocistio sa tim Fujijem.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

haha! temu sam postavio 18og novembra, 24og sam javio šta sam uradio!, ćutali ste bre pet dana!, čekali da se za****m, i sad mi stajete na muku! :mad: , al ajd, sam sam biro, teo sam samo zamenu za F70, ne nešto, tek nešto malo bolje za 50% više para. imam u kući i canon sx270hs, i nije puno ubedljiviji od f660exr. jeste bolji, al kanonova automatika, ne mož ni da primiriše fudžijevom exr-u, pri pomrčini. po danu je kanon bolji, al ne toliko koliko je skuplji. s110 nisam teo ni da gledam, teo sam nešto sa zumom oko x10, on to čini mi se nije imo. vido sam da je dobio naslednika, da se malo teže i nalazi, nerviralo me ono gps, dal ima, dal nema, nisam ga niželeo. a opet ne verujem da daje tolko bolje slike, kolko je skuplji.

eto, da niste ćutali do kupovine, sad bi bar imo pare udžepu, i sliko bi i dalje sa huawei g700.

razmotriću i " PCNet 50801" , prežaliću odma 700 kinte, samo ako nema Li-ion bateriju, uzimam obavezno, samo ako radi na onu od 9V! :mad:

edit: i da sam imo pare za S110, pre bih kupio panasonika TZ40 nego glupe kanone, što vuku na žuto!:mad:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno