haha! temu sam postavio 18og novembra, 24og sam javio šta sam uradio!, ćutali ste bre pet dana!, čekali da se za****m, i sad mi stajete na muku!

, al ajd, sam sam biro, teo sam samo zamenu za F70, ne nešto, tek nešto malo bolje za 50% više para. imam u kući i canon sx270hs, i nije puno ubedljiviji od f660exr. jeste bolji, al kanonova automatika, ne mož ni da primiriše fudžijevom exr-u, pri pomrčini. po danu je kanon bolji, al ne toliko koliko je skuplji. s110 nisam teo ni da gledam, teo sam nešto sa zumom oko x10, on to čini mi se nije imo. vido sam da je dobio naslednika, da se malo teže i nalazi, nerviralo me ono gps, dal ima, dal nema, nisam ga niželeo. a opet ne verujem da daje tolko bolje slike, kolko je skuplji.
eto, da niste ćutali do kupovine, sad bi bar imo pare udžepu, i sliko bi i dalje sa huawei g700.
razmotriću i " PCNet 50801" , prežaliću odma 700 kinte, samo ako nema Li-ion bateriju, uzimam obavezno, samo ako radi na onu od 9V!
edit: i da sam imo pare za S110, pre bih kupio panasonika TZ40 nego glupe kanone, što vuku na žuto!