..to u tvojoj firmi ciji si ti vlasnik tako radis?
Hahaha, izgleda. Kao sto, opet izgleda, covek poznaje i poslovnu politiku Intela po pitanju procesora (da se ogranicimo samo na to polje

), koja ocito glasi: "anything goes". Pa tako mozes da bacis CPU i pod bager il' valjak - nije problem, donesi. Podleze garanciji, zamenicemo.
Stoga, PCB... ne lupaj gluposti. Mislim, nije da me cudi, imas istoriju toga... ali 'ajd sad.
Doduse, sta ocekivati od coveka kome se celokupna poenta ove price svodi na to "a jel' vi mislite da CPU moze da crkne od skalpiranja, a?", pa kaze da je to "jedino za sta se hvatate", koliko on vidi (a slabo vidi, izgleda), te prica o nekakvom "moralisanju", te "dobrim vilama i zlim duhovima" (sve su ovo direktni citati iz posta, da me neko ne shvati pogresno i pomisli kakve nebuloze ja sad pisem ovde, kakve bre vile i duhovi), te jos odvaljuje "da je bio neki kvalitetniji primerak, ne bi crkao"

zgran

... i onda taj i takav prica o nekakvoj poenti - a ne moze da je vidi pa makar stojala metar ispred njega i gledala ga pravo u oci!
Opet, isti taj covek - kao poentu

- navodi sledecu recenicu:
"nije kriv s16 nego uvoznik,maloprodaja koji su svesno ponovo bacili CPU u etar a prethodno ga osakatili i izlepili!"... (izvinjavam se zbog gresaka u pravopisu, samo citiram) sto bi bilo sasvim na mestu da u jednom trenutku u nekom svom prethodnom postu (post #437 u ovoj grandioznoj temi) nije izrekao sledece:
"Nije problem u tome da li je skalipiran vec da li ispravno radi. Ako neko i dobije skalpiran CPU ,zatvoren profesionalno nije to nista strasno ako isti radi najnormalnije..Mozda je lik samo menjao pastu ili je shvatio da moze da dobije bolji primerak i sl..Da ne duzim.. "
(sve citirano, kao i uvek... citiranje je majka

; te zato opet i te silne pravopisne greske i tako to

)
Pa sta onda reci, kada je to covek kome je sad poenta jedno, a par 5 minuta bilo nesto sasvim drugo... sta reci kada je to covek kome, izgleda, ne smeta da dobije CPU koji je neko lepo istestirao, pritom mu skinuo poklopac i potom ga ponovo vratio (al' da bude "profesionalno zatvoren"

) - dokgod to da radi kako valja... i kome, opet izgleda, ne smeta da kupi polovnu stvar u radnji - a po ceni nove, podrazumeva se.
Da nije tragicno, bilo bi smesno.
2 Splinter:
Ne moras... ne moras zaista.
Mislim, kad vec dosad niste (a pre svega TI!, jer ti si tu prevaren i ostecen, ti si dobio polovan/skalpiran/neispravan CPU... ne s16) nasli za shodno da napisete ta famozna imena distributera i maloprodaje, nakon skoro 550 postova... onda nemoj ni sad. Nema potrebe.