Šta je novo?

Ubi me more

Kissme1

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poena
200
Ljudi pomagajte odem u grcku na more kao da sam otisao na neko kaubojsko ostrvo , jedva sam iskamcio nesto malo neta da okacim poruku , bilo kako bilo crkne mi prvo fon ali sreca backup ie ostao na kartici pa to nekako resim a posle toga vrisne i tablet... Nece da butuje sistem u pitanju je prestigio 5588c duo nista nzm o tabletima ali me zeja nagovori da uzmem jedan za more.. ako imate neki savet sta bi mogao da odradim javite.. inace tablet je radio 10tak dana i resetovao se i pojavio se taj problem , ako ima neki hard reset ili neski nacin molim vas pomozite. Joe nesto bih gas zamolio ako mozete da mibpisete ali bez linkova jel ie net extremno los. Od alata imam usb kabel i laptop sa 7com. Izviniavam se za greskebu kucanju .. mali fon a debeli prsti :p

Video sam vec 2 komada sa istim simptomima, posle par dana jednostavno nece da butuju. Izgleda da ta serija ima neku softversku gresku, obrati se asbisu kad se vratis.

Nazalost ne moze nista da se uradi za sada. Ne moze da se uradi ni updejt niti da se resetuje na fabricke vrednosti.

Jedino resenje je servis i koliko znam i u servisu ne moze da se popravi vec se problem resava zamenom za drugi uredjaj.

Izgleda da je ta serija problematicna i bilo bi lepo da neko nadje resenje uskoro...

Auuu pa super tablet sam uzeo u becu.. a nisam planirao ici tamo do februara ;( pih sta sad da radim... Znaci da cekam molim boga da neko nadje resenje..

Tako je Bog "uvek pomaže".

Drzi dugme za paljenje i volume down (ili up, zaboravih) dok ga palis.

Ja sam razmisljao da uzmem taj Prestigio 5588C Duo, ali zaista previse slicnih zalbi ima po "domacim" sajtovima, tako da cu najverovatnije da ga zaobidjem. Srecom, mnogi kazu da su dobili zamenu koja funkcionise kako treba.

Pa jednostavno mi je daleko da idem 400km samo zbog tableta .. ili da ga saljem pa da placam jos postarinu 140e sto je skoro duplo vise nego koliko je kostao isti!

Slusajte sad ovo .. Posaljem ja njima email :
" Hello, I have a serious problem I bought your tablet 5588c after a few days of using the tablet shuts down when the battery was almost over and now will not start all that appears is prestigio the welcome screen! I asked around to various sites many people have the same problem, 20 30 people in my area have the same problem! Please Help!"

I oni meni carevi posalju link gde da skinem android za uredjaj i kazu mi instaliraj sve ce biti ok .. Ako ne znam da se obratim nekome ko zna ... Ko sad tu koga farba?

Pa jednostavno mi je daleko da idem 400km samo zbog tableta .. ili da ga saljem pa da placam jos postarinu 140e sto je skoro duplo vise nego koliko je kostao isti!

Pa ti kreni turistički,a tablet ponesi onako "usput" :d (imaš one turističke obilaske preko crkve,oni snose sve troškove)
sorry ;)

***, uzivaj na moru, plivaj, roni, veslaj, jedi giros i suvlaki, citaj neku pravu knjigu, setaj sa zenom itd. pa ga menjaj kad budes isao u Bec, mada te nista ne kosta da pitas da li bi domaci ovlasceni servis obavio popravku/zamenu u sklopu garancije.

***, uzivaj na moru, plivaj, roni, veslaj, jedi giros i suvlaki, citaj neku pravu knjigu, setaj sa zenom itd. pa ga menjaj kad budes isao u Bec, mada te nista ne kosta da pitas da li bi domaci ovlasceni servis obavio popravku/zamenu u sklopu garancije.
Ma dosao sam kuci , zar ne vidis da mi se "rukopis" popravio :D , ma zeni sam i kupio tablet , meni pored racunara i fona tablet visak .. a njoj bas treba za internet i neke gluposti na poslu .. a da sad uzimam jos jedan nikako mi ne ide u prilog .. pihhh :)

Nista, zenu za ruku, pa na vikend u Bec - iznenadi je :eyebrows:

I jos ispadnes smeker ;)

Ubi tebe tablet i telefon. More ne diraj, idi plivaj i uzivaj u letovanju. Ne kaki previse, resices problem u srbiji ili austriji... gde god. Tema je takva da se stavi pod kljuc.

Lova pada sa neba :)) Mora i da se radi ne moze se na godisnji svaki dan :(( nazalost !

Poštarina 1500-2000 dinara.

Cenovnik na sajtu pošte:
http://www.posta.rs/dokumenta/cenovnici/Cenovnik postanskih usluga u MPS.pdf

kao preporučeno pismo koje može da bude do 2kg ili kao paket.
Ja sam slao miša na reklamaciju (zamenu) u Švedsku i platio poštarinu oko 500-600 dinara. Ono što može da bude najveći problem je kada dobiješ tablet nazad da ga ne ocarine. Zvao sam carinu u Novom Sadu i dobio informaciju koje sve papire treba oni da mi pošalju da se dokaže da je zamena proizvoda u garanciji.

Ako nije tajna, koliko je bio jeftiniji nego ovde?

Idi u Postu kod Glavne zeleznicke stanice, ako se odlucis za slanje. Na prvom spratu je Carina i objasni im o cemu se radi - da ga saljes na servis i da ocekujes da ti ga vrate. Ne znam kako ide tako nesto sa fizickim licima koji salju robu, a ne da je nose sa sobom, ali tamo ce ti reci. Kad je nosis sa sobom izdaju ti potvrdu da si izneo iz zemlje. Ako te otkace, javi ovde pa mozda ja mogu da se raspitam.

Samo može da bude problem ako mu traže račun za tablet.

Samo da se javim resio sam problem .. nakon nosenja u servis koji nije nista uradio , cuo sam za jednog decka koji radi tu u Subotici i resio mi je tablet dok si rekao keks .. a u servisu su mi rekli samo zamena uredjaja uz garanciju ... Toliko o tome!!

Hehe, super, da li je mozda rekao u cemu je bio problem ?(nemoj da kazes da je drzao dugme za paljenje 20+ sec). :d

Problem...

Samo da se javim resio sam problem .. nakon nosenja u servis koji nije nista uradio , cuo sam za jednog decka koji radi tu u Subotici i resio mi je tablet dok si rekao keks .. a u servisu su mi rekli samo zamena uredjaja uz garanciju ... Toliko o tome!!

Verovatno u servisu ne žele da popravljaju nešto što će opet ubrzo da se pokvari. Takva je serija i, za sada, tu nema pomoći. Nadam se da to neće biti i u tvom slučaju (ili da si dobio garanciju barem 3 meseca ili da ti je Subotica blizu ili da ti je rekao kako se popravlja što bilo bi lepo da podelš sa nama, samo da nije skidanje baterije).

Na tabletu se ne vide tragovi otvaranja , decko nije hteo da kaze u cemu je caka , tj. rekao je nesto bezveze samo da bi me skinuo sa dnevnog reda , inace covek se bavi nekom administraciom na raznim forumima zna ljude zna svasta ali mrzi ga da radi .. znaci jedva sam ja njega nabedio da mi pogleda tablet , uglavnom sada je tablet malkice drugaciji tacnije kao da je stavio neki drugi sistem mada stoji ista verzija .. (nemam vise onaj welcome screen (prestigio) nego nacrtan "android robotic" i pali se mnogo brze ..

Verovatno se konektovao preko ADB i obrisao cache ili usao u recovery? Vazno je da radi...

Na tabletu se ne vide tragovi otvaranja , decko nije hteo da kaze u cemu je caka , tj. rekao je nesto bezveze samo da bi me skinuo sa dnevnog reda , inace covek se bavi nekom administraciom na raznim forumima zna ljude zna svasta ali mrzi ga da radi .. znaci jedva sam ja njega nabedio da mi pogleda tablet , uglavnom sada je tablet malkice drugaciji tacnije kao da je stavio neki drugi sistem mada stoji ista verzija .. (nemam vise onaj welcome screen (prestigio) nego nacrtan "android robotic" i pali se mnogo brze ..

Ima nekih fajlova koji pre nisu bili .. ( QtCore4 , QtCored4 , QtXml4 , mingwm10 , AmlUsbScanX3 , AmlLibusb, Amldbglog) .. nzm za sta sluze tako da ih nisam brisao , ali tablet radi ekstra!

e sad me bas interesuje sta je radio, a ni nemam tablet:d

Vrh Dno