Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
ne znam spada li to ovdje ili ne, ali zanima me kad sliku prenosim s jednog sitea na drugi, opterecuje li se jednako i drugi site kao i onaj s kojeg se slika prenosi?
Mislim da se to zove kradja bandwidth-a....Ili kako bi to decki amerikanci rekli...Bandwidth stealing is the linking to images or scripts from another site without permission, thus using that sites bandwidth without compensation
Ulinkujes sliku na naslovnoj strani sa nekom slikom sa NASA sajta recimo. Znaci slika je na nasinom serveru a ti je prikazujes kod sebe. Ja kada udarim tvoju stranu, slika se skida sa nasinog sajta(kao da sam tamo gledao sliku) a ja sam u stvari kod tebe na sajtu. Ova varijanta je veoma omrazena kod webmastera, a priznaces s razlogom. Ja kod tebe gledam njihove slike. I tvoj server nije opterecen, jer ja prakticno sa njega skidam samo HTML koji mi kaze da povucem sa nasinog servera tu i tu sliku... I onda ti na sajtu imas zilion hitova, i sa tih zilion si odvalio nasu za kolicinu protoka.... I tvoj protok je 2 MB mesecno a njihov na konto tvoga raste ekstremno. Ja bih malo poveo racuna da sam na tvom mestu ako to planiras da radis, jer se tome vrlo lako moze uci u trag. To je ako sam ja dobro shvatio sta si pitao...
Baci pogled recimo ovde http://www.internet-tips.net/Legal/Bandwidth.htm