Šta je novo?

Ubacivanje potpisa(slike) u pdf

user021

Poštovan
Učlanjen(a)
28.05.2021
Poena
55
Kako ubaciti sliku potpisa (transparentni .png) u pdf dokument? Negde sam čitao da može i preko preview ali mi ne uspeva. Instalirao sam Skim pdf app, ali ni sa njom baš nije najelegantnije rešenje. Da li neko ima preporuku za neku pdf app koja to može? Nije problem ni da je plaćena, samo da je jednom plaćanje a ne mesečna/godišnja pretplata

Besplatno rešenje sa svim funkcijama koje ti trebaju za PDF.

Nije skroz transparentno sa png (prelazi preko bele povrsine) , ali resenje se zove "foxit pdf advanced pdf editor".
Ima ga tamo, na onom mestu koje ne smemo da pominjemo na forumu...ah da, fIght cIub! 😆

Hvala svima na odgovorima, PDFgear mi radi posao, to sam tražio. Moguće je imati i više potpisa pa ne treba svaki put menjati. Dodatni bonus je što više dokumenata otvara u tabove a ne u zasebne prozore.

Sejda pdf sam ja koristio

Ne bih koristio web rešenja, ako su u pitanju lični podaci. Ako koristiš Win može Foxit, na Mac-u Wondershare. Moj omiljeni alat je Affinity Publisher. Nije PDF editor per se, ali prezadovoljan sam kako barata sa PDF-ovima.

Malo razonode

A zar ne može najobičniji Adobe Acrobat Reader da se koristi. Ja više odavno ne pohvatam koliko su sve ocija ubacili...
Add Signature pa biraj hoćeš da otkucaš, napišeš ili ubaciš sliku.
Untitled-1.jpg

Nisam znao za ovo, hvala!

ima brdo, što online što lokal install, pdf editor rešenja

pdf24
Bento PDF
Stirling PDF
.
.
.

ako se radi samo o potpisu, to može bilo koji free reader pa i Acrobat Reader

Signature u adobe readeru je nešto drugo, ali može poslužiti.
Postoji stamp opcija, ja je koristim kada treba da pečatiram i potpišem neki dokument.

Na beli papir roknem pečat i/ili potpis. Lično imam sve 3 varijante.
To slikam ili skeniram pa u photoshop uklonim belu boju i ostavim samo ono što je plavo i to snimim kao png.
Kreiram novi stamp u adobe reader i rokam po želji.

Nazad
Vrh Dno