nidzoni
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.12.2002
- Poena
- 619
Postavio sam bazu localhost u mysql-u i hocu php-om da je pozovem. Konkretno napravio sam upit kojim bi podaci trebalo da se unesu u bazu. Na kompu je instaliran PHPtriad. Apache, skripte, Mysql, sve sljaka ok. Bazi sam dodelio sva prava pristupa svojim username-om i pass-om koji sam upisao i u skript koji je u php-u. Medjutim kada pokrenem isti i unesem podatke u polja forme (napisane regularno u html-u) ne prijavljuje gresku, prijavi kao sve je uneto (to je predefinisano u skriptu), ali kad posle proverim bazu, podataka nema, dakle nista nije uneto.
PHPMyAdmin (index.php) radi regularno, vidi sve baze koje imam u data folderu MySql-a, ali iz skripta koji sam postavio u htdocs, nista. PHP skript sam proverio milion puta i cini se OK, jer zna neko da mi kaze u cemu je fora?
PHPMyAdmin (index.php) radi regularno, vidi sve baze koje imam u data folderu MySql-a, ali iz skripta koji sam postavio u htdocs, nista. PHP skript sam proverio milion puta i cini se OK, jer zna neko da mi kaze u cemu je fora?