Šta je novo?

Ubacivanje modela u CS

C-H-O-T-Y

Slavan
Učlanjen(a)
15.11.2005
Poena
319
Kako da ubacim neki model oruzja (koji sam napravio u 3D studio Max-u) u bilo koju verziju Counter Strike-a? Da li tako nesto moze i kako?

ok,pogledacu ove linkove...

Da ne otvaram novu temu, igra se CS1.6 ponovo (za sad krekovana jer samo sa starom kanter ekipom igram :) ), hteo sam da ubacim skin za desert eagle, ali pri ulasku na drugarov server prijavio je neku gresku, valjda nije kompatibilan skin, mozda zbog drugacije animacije ili sta vec. Mogu li nekako staviti taj skin a da bude kompatibilan? Mozda samo vizuelni deo, bez animacije, ali ne znam koji je to od ona tri fajla (p_deagle, v_deagle, w_deagle). Pomoc dobrodosla..

Nisam siguran ali mislim da je u pitanju w_deagle ali nisam siguran možda v_deagle ali definitivno nije p_deagle. Jer ne sećam se pre tri godine sam modifikovao counter-strike 1.6 i counter-strike source, nije da se hvalim ali obe igrice su bile odlične novo oružje, 30-40 novim mapa, nova odela, novi meni (gui) i 1.6 je bila na srpskom (latinici) a source isto na srpskom ali na ćirilici.
Ali stvarno se ne sećam mislim da je u pitanju w ili v ali kažem bilo je pre tri godine. Mogu da proverim, trebaće mi par sati a i zašto komplikuješ ako ne može taj skin skini neki drugi.
Ovakav sam ja imao u 1.6.
4efc9a5e08d2c.jpg

Zato sto sam nasao bas fin crni :) Jedino da kad opet podigne server probam da vidim koji fajl je u pitanju samo za vizuelni izgled, mislio sam da neko zna napamet.. :)

Meni je ispočetka dok sam modifikovao counter strike neko oružje imalo ljubičastu boju to je samo struktura ili građa, dizajn, oblik sve jedno kako zoveš i obično taj fajl je uvek manji od skina ili omotača kako ja to zovem deo pištolja ili oružja koji se okomota na dizajn tj strukturu. Ne mogu napamet da kažem da li je v ili w ali skin je uvek veći (ako ne grešim) instaliraću counter strike pa ti javim šta je šta.

Da, v_eagle je najveci fajl, pretpostavljam da je to graficki fajl to jest crna boja. To ne bi trebalo da bude nekompatibilno, probacu kad bude drugar pravio server opet.. hvala ti.

Cesto sam ubacivao weapon modele i razne druge u cs 1.6,ali su me posle duzeg vremena svi smorili,i na kraju sam ih uvek brisao. Od kada igram cs na steam-u,nemam zelju ni da menjam modele (mislim da ni ne moze),fino su odradjeni za moj ukus.

Poslednja izmena:
Nisam znao da je igra about weapon models...

It's all about skill. :D

Ovo je ono o čemu je Boris Lozac pričao
primer:

It's all about skill. :D
Potpuno si u pravu ''It's all about skill'' novo lepše oružje ti ništa ne vredi bez veštine, ali lepo je i kad imaš novo oružje barem ja tako mislim.
Sam po sebi Counter-Strike: Source (2004) je stara igrica ali ne baš toliko stara kao Counter-Strike 1.6 (2000) i ja lično volim da vidim neki update na Counter-u da malo više liči na novije FPS-ove kao Modern Warfare serijal ili Battlefield:BC2 ili BF3, novija oružja novije mape, odela, meniji
ne može sve da liči na BF3 ali barem mali deo.
Recimo ja sam lično ubacivao u CSS krvave efekte primer: kad pogodite nekog u glavu nije da samo padne dole i gotovo nego ima i krvi oko njega realističnije je, dimne granate imaju veću moć 2-3 puta kao svetleće granate isto 2-3 veća moć.

primer oružja za css:

I mislio sam ovih dana da završim CS:S da bude na Srpskom ili da sačekam CS:GO pa njega da odradim na Srpski?

Fini modeli skroz, jesu kompatbilni uopste ako igras preko Steam-a? Inace svoj problem sam resio, v_deagle je fajl koji je samo skin i kompatibilan je sa serverom koji je drug podigao.

Vrh Dno