Šta je novo?

Ubaciti stavku u pop-up meni Internet Explorera

Boyce

Čuven
Učlanjen(a)
14.02.2004
Poena
649
Pozdrav,

Zanima me kako ubaciti neku stavku u pop-up meni koji se dobija desnim klikom u Internet Exploreru. Vidim da mnogi programi instalirani kod mene , ubace bar neku stvar u taj meni (kao sto je get right, google toolbar, excel...). Ako neko ima neki dobar link neka ga posalje.

Konkretno me zanima da klikom na tu stavku explorer posalje URL koji je u address baru ka mom programu, ili da ga startuje sa tim parametrom. bilo kakva pomoc je dobro dosla.

Ako je bitno, koristim Delphi za programiranje.

hvala

Poslednja izmena:
http://msdn.microsoft.com/workshop/browser/ext/tutorials/context.asp

a shto se tice passovanja parametra tj download link to cesh malo morati da se pomucish :)

tj. moracesh da pishes u vbscriptu( mislim da moze i java script ),u stvari nakon shto procitash sve na ovom linku gore onda pogledaj kako download menageri passuju parameter putem kontekst menija ( U registriju pogledaj na shta su stavili precicu za kontekst meni i onda pogedaj tu skriptu da dobjesh ideju kako i ti da napravish to za tebe ili cak mozesh da preradish za tvoje potrebe)
Ali obavezno prvo procitaj pazljivo gornji link i tek posle se brini za ovo inace ti nece biti nishta jasno.

Nazad
Vrh Dno