Pa opste je poznato da su "pravni" strucnjaci najbolji tumaci zakona, a posto su dosli do zakljucka da su mnogi zakoni losi, oni su samoinicijativno resili da stave te zakone van snage i da ih se ne pridrzavaju. U tom smislu im ni odluke suda, pa cak ni onog najviseg (ustavnog) nista ne znace i oni i dalje rade kako se njima 'oce, a pri tom se to tolerise (mislim prevashodno na tuzakanje sa provajderima kojima su sasekli poprecne veze i cirkus koji je nastao oko svega toga - sta onda obicni korisnici mogu da ocekuju?) :smash:Mali HoBiT je napisao(la):Pa ja sam podnosio zahtev za fizicki cistu parnicu pa su mi uvalili PCM zato sto je bilo dosta korisnika u okolini koji su imali zahtev za linijom i svakom naplatili 300 dem. za dobijanje nove linije.Ja sam se patio 3 godine, raspitivao kako da resim problem i na karaju nasao coveka koji je baja u telekomu i koji mi je sam rekao da je PCM nezakonit uredjaj, posle mi je sredio da dobijem ISDN![]()
shtaps je napisao(la):Mozemo da napravimo site na kojem cemo da sakupimo sto vise losih iskustava sa njima i potpisujemo peticiju za smenu rukovodstva, temeljnu promenu politike poslovanja preduzeca, pa da im to bacimo u lice preko medija, da ih hakujemo, spamujemo... najveci je problem sto vecinu ljudi nebrine to sto radi Telecom... To je rat protiv vetrenjaca, dude, koga tu napasti? Ako se podigne prevelika prasina promenice sadasnju garnituru ljudi sa nekim svojim ucenicima i opet ista prica.
Ser Goxy je napisao(la):...a za cetiri godine,neko ce opet na ovom istom forumu postaviti isti thread...tuzno,zar ne?
3MaJ je napisao(la):Stvar u ovoj drzavi sto se telekomunikacija tice ide jako prosto: Ekonomiju nemamo, turizam nemamo, a budzet mora da se puni odnekud. Zato postoji jedan Telekom, koji mora da cini sve kako bi se svakog meseca u budzet slilo toliko i toliko. Sta njima kao firmi ostaje od toga, drugo je pitanje, a ja sam ubedjen da im ne ostaje mnogo. ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari