Šta je novo?

U vezi instaliranja Win2000Prof..

samsung

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2004
Poena
320
Posto imam poprilicno mator komp ( neka Chaintech ploca 7VIA1 ili tako nesto ( ne znam tachno ) ) na disku sa driverim za tu plochu nemam nista gde se spominje Win2000.
Jel bih ja mogao da instaliram taj Win 2000 ( na kojeg bi stavio i SP4 ) tj da li bih negde morao da izgrbavim neke drivere za nju ili ih Win2000 vec ima u sebi ( a ako nema mozda ih ima u tom SP4)
Posto sam na XP ( ntfs) i trebao bih da formatiram ceo HDD, i onda da instaliram Win2000. Kako da formatiram hdd? Jel pri bootovanju Win2000-darke isto dobijam opcije za formatiranje kao i XP-u ili bih trebao da izvodim neke dodatne vratolomije?
Aj ako nekog ne mrzi da odgovori, poprilicno mi je vazno....`Fala 😀

Za plocu ti treba VIA 4in1 drajveri i to imas na CD-u sigurno, a i ako nemas skini sa net-a pre ubijanja sistema. Zvuk je AC97 ,ako se ne varam, znaci moze i to da se skine ili pogledaj na disku, mora da ima.
Setup je skoro isti i na isti nacin ces odraditi format particije C: kao i u XP-u.
Ako si instalirao XP, onda ti ovo nece biti problem.

ako je chaintech ploca onda je 99% cmi8738 zvucna
i via hyperion za plocu
a instalacija je krajnje jedostavna
samo citaj sta pise i klikci na ok 😉

Sad sam tek ugledao neki win2k folder na disku. Doduse, nema nikakav setup u njemu ( samo .cat, .sys, . .inf fileovi) pa se nadam da je to to... 😀
Sto se tice zvuka, AC 97 je 🙂
Instalacija nikad nije bila problem, pa nece ni sada :smash:
Hvala na pomoci 😉

Nazad
Vrh Dno