Šta je novo?

U toku je RapidShare happyhour

p*chi Rapid sve u fullu ;)

Da ne pokrećem novu temu, pitanje je, da li je neko uspeo da prevari RapidShare sa programima kao što su RapidGod ili RapidShare Direct Download?
Nisam se mnogo trudio ali mi nije uspelo!

Ja sam sve što sam našao pokušao, ali ništa nisam uspio. Jedino što radi je disconnect pa opet connect...

CryptLoad je dobro radio dok rapid nije ubacio one domace zivotinje.

Poslednja izmena:
Izgleda nema vise hapy hoursa, ***-a dobro je i trajalo...
Nazad na premium accounte.

Pa ima sad, nije nocas imalo. Pocelo je u 14:00, a ovih dana je bilo imedju 00:00 i 17:00.

jos uvek aktivan,upravo skidam nesto,znaci procena da traje do 17:00 je pala u vodu,ali sve dok traje nije problem..........

Evo danas je pocelo u ponoc, videcemo dokle ce da traje. Bilo bi lepo kad bi znali kad ce da bude tacno, ovako nema pravila.

Posto ja smaram sa time , evo opet:

Danas je happy hour bio imedju 00:00 i 14:00. :) ( znam jer sam do malopre skidao)

Primetio sam da je radnim danima od 00:00 - 17:00, a vikendom 00:00 - 14:00. Ima neki put ga promene, ali uglavnom je ovako. Mislim ovako je bilo u protekle 3 nedelje, osim jednom kad su iskljucili, ali kad ima , ima. :D

Mene muci sto sam na Ikom-u. A kako to mislis da podesim? Uvek neko "uleti" pre mene...

Sta da podesis? CryptLoad?

options->plugins->hoster->rapidshare.com->Wait for Happy Hour :)

Ne razumem gde uleti?

Jedino sto moras da nastelujes CryptLoad da sam rekonektuje, zbog promene ip-a. Ako imas napravljenu dial-up konekciju, imam fajl za reconect. Auto upis captche nazalost ne radi.

Mada imas i gomilu upustava na netu.

Pa na ikomu imaju valjda statisticku ip adresu

Pa na ikomu imaju valjda statisticku ip adresu

To nisam znao.

@pantelejmon, nisam siguran, ali mislim da je u tvom slucaju dl sa rapida na free nemoguc. Izvini sto sam te dezinformisao, nisam znao da si na statickom ip-u.

P.S. A happy hour jos traje :D, dl je max speed :)

Poslednja izmena:
Nema veze, vazno je da smo mi zivi i zdravi :D
Ma da, moracu srecu da potrazim na torrentima kao i do sada. A rapid ko zna mozda jednog dana... Nikad se ne zna!
Pozdrav!

Ja par fajlova sto sam skidao u vreme happyhour-a dodju do 92%,94%, 99%, ili ga skinu i posle kaze nije leopo skinuto.
To mi se nije desavalo sa "macama i kucama". :D
Jel se desava jos nekom?

Poslednja izmena:
@pantelejmon
Pa imas netload, megaupload, filefactory i druge hostere za koje znam da ne traze promenu ip-a ( osim da neko vec ne skida sa njih ), pa probaj. Mada u tvom slucaju je dovoljno da neko koristi neki od ovih hostera, pa da ne moze niko drugi. Bas nezgodno :(

Poslednja izmena:
meni se deshavalo da mi tako stane DL na happyhour. ja sam mislio da je sluchajno jer mi se ponekad desi i sa "kucama i macama"... nemam pojma zasto je to :0

Meni samo na happyhour-u.
Da nema neke veze, tipa pocnes da skidas u vreme happyhour-a pa kad prestane da te ogranicavaju ili nesto sl.?

meni se dešava ma primiumu da se nekad zakoči download kad koristim RAPIDSHARE MANAGER, a kad skidam preko firefoxa nikad mi nije zakočilo ni na free ni na premium ni na happyhour

Meni samo na happyhour-u.
Da nema neke veze, tipa pocnes da skidas u vreme happyhour-a pa kad prestane da te ogranicavaju ili nesto sl.?

Ne, nema nikave veze, bar nisam nikad primetio, a gotovo uvek mi je pocinjao download nekoliko minuta pre isteka happy houra. Stajao je i meni download, ali dosta retko, tako da se nisam zanimao zasto i kako. :smash:

Poslednja izmena:
@pantelejmon
Pa imas netload, megaupload, filefactory i druge hostere za koje znam da ne traze promenu ip-a ( osim da neko vec ne skida sa njih ), pa probaj. Mada u tvom slucaju je dovoljno da neko koristi neki od ovih hostera, pa da ne moze niko drugi. Bas nezgodno :(

Pssssssssssstttttttttt sada ce svi da navale odao si moga ketza u rukavu :D
Zezam se, ali sta da se radi to je prokletstvo iste adrese tako da ko pre na rapid
sam u rapid upada :d

kome treba rapid za par downloada... može sačekati da istekne vrijeme. kome treba da nešto malo više skida 730dinara za mjesec dana rapida nije pretjerano!

Da mi treba ja bih uplatio, ovako samo se zezam. Nije to velika cifra, al nemam sta ni da skidam, samo gluposti neke. A jesam u euforiji, jer ne moram da kuckam sifre :S:

Dobro ne bas euforija, ali je prijatna promena :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno