Šta je novo?

U susret Bozicu........

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
isto je tako i u australiji :D samo sto tamo imaju taktiku protiv nasih - > nalaze im poslove, a ako ne prihvate onda nemaju pravo na socijalno, medjutim imaju i nasi taktiku: prihvate posao i onda prave ****** da ih otpuste :d i tako u krug. Na prvi pogled simpaticno i smesno, a u sustini tuzno. Ovde kukaju kako nema posla pa onda odu napolje i nece da rade.

bezveze !!!

Mislim da sam ovo procitao pre nekoliko godina, samo ne mogu da se setim da li u "бре!" ili u "naša krmača" (list sa najvecim u zemlji) :D.

Poslednja izmena:
Daleko je bolja varijanta te price o tipu iz Svedske,kome je prase pobeglo i ovaj poceo da ga juri nozem po kvartu u kome zivi.Istog su jurili ludackom kosuljom,pa kada su ga i uhvatili strpali su ga u ludnicu malo na oporavak.

Ima i ona prica o iseljeniku u Kanadu (a potom i Floridu). Jedino da Broz potvrdi verodostojnost price :D.

Ima i ona prica o iseljeniku u Kanadu (a potom i Floridu). Jedino da Broz potvrdi verodostojnost price :D.

Ma idi...znas ono "Rdjavom qu*cu i dlake smetaju", te mu hladno, te mu toplo pa ga napadaju komarci, budala nevidjena. Lakse bi mu bilo da se roknuo kad je tolika amza. :D

Ljudi ulepsali ste mi dan, ima i za mene, nade, cim skupim pare odoh z CIKAGO, ENGLESKI znam tako da nece biti problema, da se pridruzim braci. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno