Šta je novo?

U might not have permission

Pazi ja sam uspeo da se vidim nekako ali to nije skroz kako treba
uspeo sam da preko gateway-a podelim net konekciju i da se konektujem sa lapa (desktop je na netu) ali ne mogu da je koristim stalno kad upalim nesto sto trazi net pali mi dial-up popup

a lapu mogu da pristupim samo preko run \\laptop\c iz my network placec mi pise access denied i na desktopu ne mogu svim folderima da pristupim
nesto me *ebe a kad saznam sta sjeb**u ja njega

@sanel nbg22: ako sam ja skontao ti hocesh da pristupish preko shotcutova na onaj drugi komp(tj. laptop). Imaj na umu da na drugi komp preko mreze ne mozesh da pristupish folderima "Program Files", a u XP-u ni "Documents and Settings". Probaj da fajlove stavljash na drugom mestu, a ne u Documents and Settings/ Username(ne znam koji ti je)/My Documents, nego stavi sve fajlove kojima hocesh da pristupish na pirmer C:/Documents ili D:/Documents ako imash 2 particije. Aj probaj pa javi.

@shku: Ako sam te dobro razumeo ti hocesh da nam kazesh shta ne radi i mi da ti iz prve reshimo problem? Primera radi: odesh kod automehanichara i kazesh da kola nece da se upale. I shta onda on ti kaze iz prve shta je? Cek malo tu moze da bude i svecica i prazan akumulator i otpushtene kleme i josh shtoshta. Kako ti ni on ne moze sa sigurnoshcu moze reci shta je, tako ne mogu ni ja, a kako nemam pristup tvom rachunaru, mogu samo da nagadjam! Ja mislim da si me sada razumeo. Ipak su to rachunari i ne mogu ti nishta reci dok ne vidim. Da je bio npr. neki problem sa programom ja mogu da vidim sve opcije kod mene i da ti kazem shta ne valja, a LAN ima milion razlichitih nacina kako da se podesi, a samo nekoliko da radi.

Poslednja izmena:
Veruj mi probao sam sve sto ste naveli i jos mnogo stosta,no kazem ti nema veze...
drugom racunaru pristupam remotli preko vnc-a pa sa njega uplodujem na svoj,malo smara ali bolje nego da reinstaliram win,hvala vam svima

Nazad
Vrh Dno