Da, i sta si hteo ovim?dziggy je napisao(la):very high setovanja
mariov je napisao(la):Pa ako mogu onda igram na 1024x768, a ako ne onda na 800x600.
Eeeee, a da znaš kako ta voda treba da izgleda...Kisa je napisao(la):Very High setovanja!
Copyright by Kisa ,)
Kisa je napisao(la):far cry 1024x768 low/medium details(50:50) ne secka uopste sem u pojedinim okolnostima kad je na ekranu vise od 4-5 protivnika
Blah, pogledaj malo bolje. Evo, tacno se vidi da nisi procitao ceo thread, nego samo kraj, i jos komentarises. "Bezveze" ti vracam!patch033 je napisao(la):@Kisa
Suma sumarum - ti ispade najpametniji, a da nema ni jedan post drugih usera da te podrze!!!
psaras_pa je napisao(la):Ja cu samo da dodam da voda izgleda kao beton,ili kao da je zaledjena,isto to sam tvrdio i pre nekoliko meseci kad je kisa obecao shotove.
dziggy je napisao(la):ko nadje ribice u vodi u Kisinom screenshotu na very high setovanjima ima od mene 100e
sasamil je napisao(la):Problem je u tome sto se ribice dobijaju tek sa verzijom 1.3 igre koja je dosta zahtevnija od inicijalne 1.0 mislim i od 1.1 verzije to se kod sporijih kartica kao sto je 9550ge poprilicno uocava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari