Šta je novo?

u dilemi sam...

• Začetnik teme Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
D

deki30

Guest
Imam plocu MS-6580 /845PE/ PIV 2,66GHz 533MHz, Ga Radeon 9000Pro...

S obzirom na dolazece igrice, kao i hronicni manjak u budzetu, dajte pametni predlog...
- da li sve da zadrzim za sada, eventualno malo clocknem Radeona..
-ploca je AGP 4x, da li da uzmem nekog FX-a i kojeg, ili nekog 9600, i koliki je dobitak s obzirom da je, kako sam rekao na ploci AGP 4x...
- znam da je najbolja varijanta zameniti i plocu, ali za sada ne bih sve to mogao...

Vasi predlozi?

Hvala unapred...

deki30

To sa AGP 4x shto si spomenuo-- ne pije vodu tj, slobodno uzmi neku jachu kartu.

Deki, ova masina (ploca/cpu) je i daje vise nego dobra, dobar deo ljudi na forumu nema ni priblizno ovakav komp. Jedino sto mozes da zamenis karticu sa Radeon 9600 Pro/XT ili NVIdia 5900SP/XT kartama, cime bi igre osetno ubrzale.

mislim da ti 5900 ne bi odgovarala iz razoga "hronicnog manjka budzeta"!
moj predlog ti je da sacekas da se pojave te amozne igre pa kad ih probas i vidis da ti neodgovara izvedba igre na tvom hardware-u ondak zameni nesto, i to nesto ti je sigurno grafika!
a sto se mene tice probaj FX5700!

512DDR Kingston 333MHz, klasican/ mislim nije HyperX/ 1 modul....

Znam da je to do sada vise puta razmatrano i sam cu pogledati ranije postove, ali dajte npr tri modela do 140E, kao i proizvodjaca...

Pozdrav

deki30

Imas dovoljno rama.
Saphire 9600XT - oko 160€. 9600 Pro je 10-ak € jeftinija.
MSI 5900SP/XT - 185/195€.
Najbolje da ulovis neki polovan 9600Pro, za ostalo se sam presabiraj 😛

Bas si skoro imao Radeon 9600 Pro polovan sa cini mi se 8 meseci garancije za 120 evra -sta ces bolje od toga,a mozes i da stavis svoj oglas "kupujuem Radeon 9600 Pro za 120 evra" pa ako neko ponudi eto tebi odlicne kartice za relativno malo para.

pa jel` nema vise novih 9600Pro?

na PC berzi kod nekih firmi vidim da kao imaju nov/nisam zvao/!?

P.S. Koliko realno mogu da dobijem za Ga 9000Pro, star tacno 1god? /imam racun/

Pozdrav

deki30

Naravno da ima novih,samo ti se valjda vise isplati polovan

deki30 je napisao(la):
u pravu si.... :wall:

Pozdrav

deki30

Deki, omoguci da primas PP ili mail preko foruma.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno