VexMunja
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.05.2005
- Poena
- 380
Vrlo me zanima sledece:10.11.2005. sam kupio Panasonic bezicni tel. Kx-TCD200FX i odmah ga prikljuci😵d tog trenutka pa do danas svaki put kad se konektujem na net konekcija je 46.6 kbps.Sta je cudno u svemu tome: Dok sam bio na analognoj centrali(do pre nekih 10 meseci) konekcija mi je bila 44.0 a par meseci pre uvodjenja digitalne je na analognoj porasla na 45.2.Ponadao sam se da ce brzina na digitalnoj biti veca ali(opet interesantno) ostala ista kao i na analognoj(45.2).I od tada pa do navedenog dana nikad u zivotu nije isla vise od 45.2,a sada je uvek 46.6 i brzina download-a mi je sa 4.2-4.3 porasla na 4.8,4.9-5.0 🙂 (ako firefox ne laze).Inace provajder je Verat,a lokacija mislim da nije bitna sa naglaskom da nisam iz Beograda.
Zanima me sledece: Dali je moguce da na je na konekciju uticao bezicni tel.(pre toga nisam imao navedeni-znaci samo zicani) ili sam ja ovo sve izlupao :wall: i debelo utropovao :zgran: (posto nemam nekog znanja iz te oblasti)ili nesto sasvim trece(tj.da su nesto radili u Veratu ili Telekomu pa se bas tako deslio-mada to cisto sumnjam).
Pozdrav!
Zanima me sledece: Dali je moguce da na je na konekciju uticao bezicni tel.(pre toga nisam imao navedeni-znaci samo zicani) ili sam ja ovo sve izlupao :wall: i debelo utropovao :zgran: (posto nemam nekog znanja iz te oblasti)ili nesto sasvim trece(tj.da su nesto radili u Veratu ili Telekomu pa se bas tako deslio-mada to cisto sumnjam).
Pozdrav!
Poslednja izmena: