Šta je novo?

U šta spakovati Brazos ploču?

Gde imda da se nadju adapteri ovi sto prave od 5.25 mesta u 3.5" za hdd...?

Dva nova kucista su se pojavila od Chieftec-a kod naseg uvoznika.
To su ova kucista.....dajte neki koment, cenovni rang kod nas je 50e.
FI-02BC LINK
FI-01B LINK
Ja bih uzeo mozda pre ovaj 02BC.
Jedno ima card reader, drugo nema, oba imaju usb i audio konektore, imaju takodje i 1 slot za pci-e low profile kome zatreba, oba valjda mogu da stoje vertikalno i horiznontalno, imaju napajanja od 200W TFX , dimenzije su im 265mm x 90mm x 270mm i tezina oko 3.5KG.
Deluju kompaktno, imaju ove dve rupe za montazu kulera, jedino ne znam kako je oko hard diskova jer je tamo guzvanjac a inace mogu stati 1 od 3.5" + 1 od 2.5"...

Poslednja izmena:
Pisalo se već o tim kućištima na drugoj strani teme.

Ja pregledah ponovo drugu stranu ali ova kucista nisu pomenuta, ovo nije BT-02B kuciste ako na to mislis.

to je treca strana a ne druga kako si gore rekao...

Sve mi se cini da je dosta bolja konstrukcija ovog bt-02b daleko od flayer serije, sto zbog same ergonomije unutar kucista sto zbog ovog duguljastog napajanja koje nije sfx :/ , lim necu da spominjem.

Evo stigao Flyer FI-02BC jer nema nista drugo na stanju kod nas a da valja iole, pa pogledajte par slika....

Prilozi

• Capture4.JPG
    Capture4.JPG
    83.7 KB · Pregleda: 61
  • Capture6.JPG
    Capture6.JPG
    47.8 KB · Pregleda: 73
  • Capture7.JPG
    Capture7.JPG
    40.6 KB · Pregleda: 69
  • Capture8.JPG
    Capture8.JPG
    43.7 KB · Pregleda: 77
  • Capture10.JPG
    Capture10.JPG
    109 KB · Pregleda: 80
Poslednja izmena:
Utisci?

Lepo sve stalo, besumno, jos cu malo dokorigovati ventove ovih dana, nemam hdd trenutno u masini pa kad sve sastavim onda lepo da provozam masinicu, lim je 0.6mm, kuciste je cvrsto, nema vecih ugibanja, ne zvoni i ne krcka, estetski lepo izgleda, stavio sam da stoji u vertikalnom polozaju, mogla je prednja maska biti mat, al ok sta je tu je, uz glossy samsung ce se uklopiti :d
Ono sto je dobro su njegove dimenzije , po najuzoj strani ima 9cm a na ostalim oko 26.5 te ce se uklopiti i na polici bilo gde u horizontali....Sve u svemu nije onaj 1mm lim kao na mom starom ba-01-b-b-b big tower-u ali i suludo je stavljati deblji lim od ovog na ovako malo kuciste.

Vrh Dno